MV Agusta obține premiul la Bike India Awards

MV Agusta Brutale 800 RR a câștigat premiul „Design of the Year 2019” în cadrul evenimentului Bike India Awards, care s-a desfășurat recent în Mumbai.

Evenimentul, ajuns la ediția cu numărul 14, își propune să recompenseze cele mai interesante modele de motociclete lansate pe piața indiană în anul precedent și este un tribut adus industriei mondiale de motociclete.

″Suntem mulțumiți de succesul obținut de motocicleta noastră la Bike India Awards“, a declarat după decernarea premiului Timur Sardarov, CEO al MV Agusta. Tot el a mai adăugat: ″Această recunoaștere oferită de către un prestigios juriu din acea țără nu face decât să ne onoareze. India este o piață cu o importantă creștere în sectorul premium al motocicletelor. Acest titlu este, de asemenea, o recunoaștere a stilului, pasiunii și al ADN-ului sportiv italian. Mulțumită unei excelente munci a partenerului nostru indian, Motoroyale, modelul Brutale 800 RR este deja un adevărat star în această țară, și ne așteptăm ca acest premiu va consolida și mai mult reputația noastră în India și pe plan internațional“.

Foto: MV Agusta

Adaugati comentariu