Noutățile Moto Morini de la Motodays Roma 2019

Producătorul italian din Pavia și-a prezentat ultimele noutăți din gama sa în cadrul evenimentului de la Roma desfășurat weekend-ul trecut iar entuziaștii brand-ului italian au avut posibilitatea să le testeze în cadrul unui test ride.

În cadrul pavilionul nr.6 la standul C10, Moto Morini și-a prezentat noile sale modele pentru producția de serie: Milano, Milano Limited Edition, Corsaro 1200 ZZ, Corsaro ZT și Scrambler. Aceasta din urmă este disponibilă opțional inclusiv într-o versiune personalizată realizată în colaborare cu firma Gulf, specializată pe competițiile cu motor.

Cu această ocazie în gama Moto Morini și-au făcut debutul versiunile City Bike dotat cu compartimente suplimentare pentru bagaje și borsete realizate din piele, Gravel cu look sportiv în combinație cu ghidonul eleborat, Sport cu jante personalizate de 27.5 țoli și Urban cu anvelope de 26 ” și culori strălucitoare.

În același timp a fost dezvăluită și noua bicicletă -bike oferită acum tehnologia „All in One” Zehus, care integrează motorul, bateria și partea electronica în compartimentul din spate, fără cabluri la vedere și fără vreun indiciu că această bicicletă fascinantă ascunde pedalierul asistat, pentru a vă putea deplasa mai rapid prin oraș și în același timp cu stil. Greutatea de aproximativ 13.5 kg similar unei biciclete normale permite deplasarea atât cu pedalierul asistat cât și cu forța unică a picioarelor, fără efortul de a deplasa o încărcătură excesivă.

Foto: Moto Morini

Adaugati comentariu