Home Noutati moto Noutățile Moto Morini de la Motodays Roma 2019
Noutati moto

Noutățile Moto Morini de la Motodays Roma 2019

0


Producătorul italian din Pavia și-a prezentat ultimele noutăți din gama sa în cadrul evenimentului de la Roma desfășurat weekend-ul trecut iar entuziaștii brand-ului italian au avut posibilitatea să le testeze în cadrul unui test ride.

În cadrul pavilionul nr.6 la standul C10, Moto Morini și-a prezentat noile sale modele pentru producția de serie: Milano, Milano Limited Edition, Corsaro 1200 ZZ, Corsaro ZT și Scrambler. Aceasta din urmă este disponibilă opțional inclusiv într-o versiune personalizată realizată în colaborare cu firma Gulf, specializată pe competițiile cu motor.

Cu această ocazie în gama Moto Morini și-au făcut debutul versiunile City Bike dotat cu compartimente suplimentare pentru bagaje și borsete realizate din piele, Gravel cu look sportiv în combinație cu ghidonul eleborat, Sport cu jante personalizate de 27.5 țoli și Urban cu anvelope de 26 ” și culori strălucitoare.

În același timp a fost dezvăluită și noua bicicletă -bike oferită acum tehnologia „All in One” Zehus, care integrează motorul, bateria și partea electronica în compartimentul din spate, fără cabluri la vedere și fără vreun indiciu că această bicicletă fascinantă ascunde pedalierul asistat, pentru a vă putea deplasa mai rapid prin oraș și în același timp cu stil. Greutatea de aproximativ 13.5 kg similar unei biciclete normale permite deplasarea atât cu pedalierul asistat cât și cu forța unică a picioarelor, fără efortul de a deplasa o încărcătură excesivă.

Foto: Moto Morini

Comentați?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Noutati moto

Noul Malaguti Madison 125

Sportiv, practic și… sportiv, noul Malaguti Madison 125 schimbă hainele față de...

Noutati moto

Aprilia SR GT 125 și 200, disponibile și în varianta MotoGP Replica

Aprilia a dezvelit o nouă variantă a scuterului său SR GT, disponibilă...

Noutati moto

Honda Motocompo s-a întors cu alt nume: Motocompacto

Honda oferea un motoscuter de cilindree mică numit Motocompo în urmă cu...

Noutati moto

Ducati Multistrada V4 S Grand Tour a debutat: iată ce aduce nou

Ducati a extins gama Multistrada cu un nou model, numit Multistrada V4...