Home Noutati moto Incepe cea de-a patra ediţie  Ducati Scrambler Days of Joy
Noutati moto

Incepe cea de-a patra ediţie  Ducati Scrambler Days of Joy

0


Ducati Scrambler Days of Joy a ajuns la ediţia cu nr 4, oferind pasionaţilor de Ducati Scrambler o mulţime de evenimente, de la cursuri de pilotaj, la activităţi outdoor şi relaxare.

 

Romagna Scrambler Experience 

Evenimentul Romagna Scrambler Experience debutează pe 6 aprilie în regiunea Cesenatico. Această întâlnire a ducatiştilor îi va purta pe drumuri pavate şi forestiere, profitând de această oportunitate pentru a descoperi calităţile modelului Scrambler.

Un checkpoint la mijlocul zilei tocmai la poalele munţilor Apenini, în regiunea Romagna, îi va încânta pe participanţi cu celebra bucătărie tradiţională locală. După alte câteva ore în şa, riderii încheie ziua cu un grătar, pe plaja de la Cesenatico.

 

Tuscany Scrambler Experience

In perioada 6-7 iulie, participanţii vor parcurce drumurile deluroase din jurul Sienei. Această experienţă all-round şi off-road îi poartă pe riderii din şaua lui Ducati Scrambler pe două trasee de 200 km în prima zi şi 150 km în a doua. Fiecare etapă are ca punct central Fattoria Pieve in Salti (Siena) unde ducatiştii vor degusta comorile culinare locale.

La şcoala de pilotaj

Vairano Country House din regiunea rurală Pavia, la scurtă distanţă de Milano, va fi gazda a două evenimente ce se vor desfăşura în zilele de 2 iunie şi 8 septembrie. Aici, riderii vor participa la mai multe cursuri de pilotaj. Vor lua lecţii de drift pe circuitul oval şi vor învăţa cum să se descurce în off-road pe un traseu special amenajat. Nu au fost uitat şi aspiranţii, cei care au ocazia să înveţe cum se conduce o motocicletă înainte de a se înscrie la examenul pentru permis.

Si, pentru că orice efort este răsplătit, la finalul zilei, organizatorii pregătesc un grătar în stil american, o zonă de chill-out cu muzică tonică, mese de biliard. Pentru cei care doresc să-şi impresioneze iubitele, un celebru chef le împărtăşeşte din tainele complexe ale grătarului.

 

 

Comentați?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Noutati moto

Noul Malaguti Madison 125

Sportiv, practic și… sportiv, noul Malaguti Madison 125 schimbă hainele față de...

Noutati moto

Aprilia SR GT 125 și 200, disponibile și în varianta MotoGP Replica

Aprilia a dezvelit o nouă variantă a scuterului său SR GT, disponibilă...

Noutati moto

Honda Motocompo s-a întors cu alt nume: Motocompacto

Honda oferea un motoscuter de cilindree mică numit Motocompo în urmă cu...

Noutati moto

Ducati Multistrada V4 S Grand Tour a debutat: iată ce aduce nou

Ducati a extins gama Multistrada cu un nou model, numit Multistrada V4...