CFMoto 450 NK a fost prezentat oficial în China: iată-l pe fratele lui 800 NK

2024 CFMoto 450 NK

CFMoto a prezentat un nou model naked, numit 450 NK. Acesta este un streetfighter care preia motorul lui 450 SR, oferit pe alte piețe și sub numele de 450 SS. În orice caz, propulsorul cu doi cilindri dezvoltă 50 de cai-putere în talonul lui SR, deci ne putem aștepta la ceva similar și cu 450 NK.

Bicilindrul este răcit cu lichid și are un arbore cotit cu defazare de 270 de grade, așa cum se poartă la aceste propulsoare în ultima vreme. Cu alte cuvinte, avem un sunet și o manieră de livrare a resurselor similară cu cea a a unui motor cu doi cilindri în V, dar cu o singură chiuloasă și într-o formă mai compactă.

Noul naked de 450 cmc de la CF Moto are 175 de kilograme, ceea ce îl face unul dintre cele mai ușoare modele din clasa sa. Alte caracteristici implică o furcă USD de la KYB, o suspensie spate cu monoamortizor KYB și frâne J. Juan. Cel din urmă este un brand deținut de Brembo și vine în echiparea lui 450 NK cu un etrier față cu patru pistonașe pentru discul de dimensiuni generoase, precum și ABS pe două canale în standard.

Injecția electronică din dotarea acestui model este realizată de Bosch, deci ne putem aștepta să respecte fără probleme normele Euro 5. Deși nu a fost încă anunțată data debutului pe piața din Europa, este clar că este foarte probabil să vedem acest model și la noi, nu doar în China. Din moment ce 450 SR este oferit în Europa, nu vedem niciun motiv să nu debuteze și NK.

Din punct de vedere al tehnologiei, ceasurile de bord sunt înlocuite de un ecran TFT de cinci inchi diagonală, care include conectivitate Bluetooth și suportă și un sistem de navigație. Blocul optic frontal este LED, la fel cum este cazul stopului și al semnalizatoarelor, iar întreaga motocicletă arată modern și agresiv. Deși cei de la CFMoto au o alianță cu austriecii de la KTM, ai putea crede că Japonezii de la Yamaha sunt adevărații parteneri ai lor, cel puțin din punct de vedere stilistic.

Adaugati comentariu