Home Motociclete electrice Celebrul Harley electric a sosit in Europa!
Motociclete electriceNoutati moto

Celebrul Harley electric a sosit in Europa!

2


Harley-Davidson LiveWire și-a anunțat sosirea în Europa, livrările modelului LiveWire One urmând să înceapă în aprilie în Marea Britanie, Olanda, Germania și Franța.

LiveWire și-a anunțat sosirea pe piețele europene, ca parte a expansiunii sale în alte teritorii în afara SUA.

LiveWire, producătorul american de motociclete electrice off-shot de la Harley-Davidson, a sosit în Europa cu motocicleta LiveWire One

Prima expansiune electrică pentru Harley-Davidson în Europa a început cu motocicletele Livewire în reprezentanțele dinn Marea Britanie, Germania, Olanda și Franța. Pe aceste piețe, rezervările pentru LiveWire One (care costă 100 de euro) vor „asigura livrarea prioritară începând cu sfârșitul lunii aprilie”, precizează LiveWire într-un comunicat de presă. LiveWire One va fi lansat în trei culori: „Nimbus Grey”, „Nightfall Blue” și „Liquid Black”.

Prețul de vânzare  pentru LiveWire One cu TVA inclus:

Germania 24.990 euro
Franța 25.290 euro
Țările de Jos 25.390 EUR
Marea Britanie £22.990

LiveWire spune că rezervările pe piețele europene vor fi gestionate de LiveWire Europe, care va oferi „un model digital în care consumatorii pot interacționa direct cu brandul, alegând culoarea, accesoriile, momentul livrării și retailerul preferat”.

Prezența fizică a LiveWire în Europa este confirmată de o rețea de 30 de dealeri – „fiecare echipat cu capacități specializate în domeniul vehiculelor electrice pentru a veni în sprijinul clienților LiveWire”, spune LiveWire și care vor avea, de asemenea, un rol important în viitoarea serie de evenimente demonstrative pe care LiveWire le va organiza pe parcursul acestui an.

Jochen Zeitz, președinte și CEO al LiveWire, a declarat: „Suntem încântați să aducem LiveWire One în Europa, ca parte a strategiei noastre de expansiune globală.

„În urma lansării noastre de succes în Statele Unite, cele patru piețe europene de lansare au un mix de infrastructură EV și de adoptare a vehiculelor electrice de către consumatori pentru a impulsiona următoarea etapă de dezvoltare a LiveWire.”

Încă nu avem informații despre lansarea Livewire One în România, dar este un prim pas către electrificare și oferă și clienților de pe piața europeană o alternativă electrică.

După ce am aflat despre proiectul motocicletelor hybrid Kawasaki , mă aștept ca toți producătorii de motociclete să dezvolte proiecte cât mai inovatoare în căutarea coroanei pentru piața moto electrică.

Autor
Andrei Micu

Pasiunea pentru motociclete l-a determinat să și scrie despre ele, reușește să își transmită entuziasmul prin articolele în care transformă fiecare plimbare cu motocicleta într-o poveste interesantă. Caută în fiecare zi motociclete inedite pe care să le prezinte cititorilor. Pentru el sezonul moto nu se termină nici iarna. Pe lângă pasiunea pentru senzații tari pe două roți, activează ca voluntar de prim ajutor în cadrul programului „Există un erou în fiecare dintre voi”.

Comentați?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Noutati moto

Yamaha XSR900 GP: stil retro și tehnologie modernă într-o singură motocicletă

Dacă vrei să pară că mergi pe o motocicletă din anii ’80,...

Noutati moto

Triumph Thruxton Final Edition: cântec de lebădă pentru cafe-racer-ul britanic

Triumph a prezentat Thruxton Final Edition, versiunea care va reprezenta ultima serie...

Motociclete electriceMotocicliști începătoriNoutati motoRide test

Niu NQi GTS- Tesla scuterelor?

Timp de o săptămână mi-am lăsat termica printre electricele din showroomul Niu...

Motocicliști începătoriNoutati motoRide test

Mitt 125 GP2, sportivitate cu o inimă mică

Mitt vrea să cucerească inimile tinerilor de 16 ani cu o sportivă...