Home Accesorii Camere video sport și accesorii pentru motociclete
AccesoriiUtile

Camere video sport și accesorii pentru motociclete

1


În general, cei care folosesc motociclete ar dori să cumpere camere video sport din diferite motive, cum ar fi înregistrarea plimbărilor frumoase și interesante pentru a le împărtăși mai apoi cu prietenii lor. De asemenea, ei pot considera echiparea motocicletei cu o cameră video sport pentru a filma ce se întâmplă în trafic, astfel în cazul unui accident să își poată dovedi nevinovăția. O altă utilizare a unei astfel de camere este pentru a face motovlog, mai ales că acesta este un subiect foarte căutat și la modă în prezent.

Alegerea unei camere video sport potrivită pentru filmatul de pe motocicletă poate fi dificilă. Există sute de camere de acțiune pe piață, variind de la camere ce filmează 4K până la cele de buget. Așadar, care este cea mai bună cameră video sport pe care o puteți alege?

După multe modele testate, considerăm că cea mai bună cameră de acțiune ce filmează 4K este noul model GoPro, Hero 7. Această filmează la o rezoluție maximă 4K și 60 de cadre pe secunda, este impermeabilă până la 10 metri și are o stabilizare electronică a imaginii foarte bună.

Camere video

În acest moment, GoPro este lider de piața pe aproape toate segmentele, dar produsele comercializate de ei sunt extrem de scumpe. Ați putea să economisiți destul de mulți bani pe care să îi investiți în accesorii pentru camere, dacă alegeți să vă orientați spre un alt producător ce oferă aproximativ aceleași caracteristici.

În acest sens, vă propunem noua cameră de la producătorul SJCAM, SJ8 Pro. Această concurează direct cu GoPro Hero 7, Sony FDR-X3000R sau YI 4K+. Pentru SJ8 Pro producătorul a folosit senzorul Sony IMX377 de 12 MP (1 / 2.3″ CMOS) cunoscut de la camerele YI 4K+, YI 4K sau chiar GoPro Hero 6. De asemenea, SJ8 Pro folosește un procesor nou, Ambarella H22, care îi permite să filmeze la aceeași rezoluție și același număr de cadre pe secundă ca și noul Hero 7.

Un motiv pentru a alege SJ8 Pro atunci când filmați de pe o motocicletă este stabilizarea imaginii. Aceasta se face digital, iar la noua cameră de la SJCAM este o tehnologie implementată excelent. Singurul aspect negativ comparând cu cea mai bună cameră de acțiune disponibilă în acest moment, Hero 7, este că stabilizarea funcționează numai până la rezoluția 4K și 30 de cadre pe secundă. La Hero 7 stabilizarea ajunge până la 4K și 60 de cadre pe secundă, însă nu știm dacă această diferență minoră justifică și diferența de preț de aproximativ 700 de lei între cele două camere.

De asemenea, atunci când alegeți o cameră video sport va trebui să alegeți și accesorii pentru aceasta, iar pentru ele va trebui să păstrați în minte și nevoile specifice pe care le aveți. Nu toate camerele se potrivesc oricăror activități și la fel se întâmplă și în cazul accesoriilor pentru acestea.

Camere video

Puteți alege să montați camera video sport pe casca de protecție sau direct pe motocicletă, iar în acest sens vă propunem câteva accesorii GoPro sau pentru orice alt model de cameră de acțiune doriți, acestea fiind compatibile.

Montură Widjit Handlebar pentru motocicletă

Ca să puteți retrăi în orice moment doriți senzațiile din timpul plimbării cu motocicleta, montați camera video sport cu ajutorul acestui suport și dați frâu liber distracției.

Sistemul acestui suport de fixare pentru suprafețele tubulare (bicicletă, motocicletă, ATV) este foarte simplu și ușor de folosit și vă permite să filmați cele mai interesante activități. Pentru o manevrabilitate sporită, suportul pentru camera video sport dispune de un sistem quick release – de prindere și eliberare rapidă.

Prin intermediul acestui suport veți putea roti camera la 360 de grade foarte ușor, pentru a surprinde acțiunea din unghiul perfect.

Camere video

Brațul de extensie Widjit din aluminiu pentru cască

Brațul este realizat dintr-un aluminiu foarte rezistent și are o lungime de 19 cm. Camera se atașează cu ajutorul unei clame cu prindere rapidă – QR Buckle, prin intermediul căreia puteți monta sau demonta cu ușuriță camera.În pachet veți găsi alături de braț și un sistem de prindere cu adeziv realizat de 3M, un sistem de montaj curbat tot pe bază de adeziv și două șuruburi.

Sistem de prindere Widjit pentru cască cu unghi de 360 grade

Acest sistem de prindere este compact, ușor de montat și foarte ușor de reglat. Suportul are un unghi de rotație de 360 de grade, astfel încât veți orienta cu rapiditate camera în orice direcție aveți nevoie.

De asemenea, suportul este prevăzut cu un sistem inteligent de blocare ce vă permite să faceți fotografii dintr-un unghi fix.

 

Comentați?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

AccesoriiCascaUtile

Când trebuie înlocuită casca moto?

Soarele, căldura, utilizarea intensivă și depozitarea necorespunzătoare scurtează durata medie de viață...

AccesoriiCascaEchipamentNoutati moto

Cardo Packtalk Edgephones: căștile la care visau instructorii moto

Specialiștii de la Cardo au prezentat un nou model de cască fără...

CascaUtile

Cu căștile curate!

Haideți să acordăm puțină atenție căștilor noastre! Scopul lor principal este de...

AccesoriiCascaEchipamentNoutati moto

Viziera încălzită a debutat comercial, dar prețul e pe măsură

Ce ai spune dacă ai afla că există o vizieră moto încălzită...