Home Noutati moto Mergem la școală? California Superbile School vine în România
Noutati moto

Mergem la școală? California Superbile School vine în România

0


Pentru prima data în Romania, instructorii California Superbike School, una dintre cele mai premiate școli moto din lume, organizează două sesiuni de instruire intensivă în datele de 21 septembrie și 15 octombrie, pe circuitul Motorpark – Adâncata.

California Superbike School este renumită la nivel mondial nu doar pentru tehnicile pe care le transmite cursanților săi, ci și pentru metodologia folosită în predarea lor. Scopul trainingului este descoperirea și înțelegerea artei virajelor de către toți mototocicliștii. Antrenori calificați special pentru astfel de cursuri sunt dedicați îmbunătățirii abilităților riderilor, oferind feedback precis și constructiv, imediat în momentul efectuării exercițiilor. Tehnicile predate pot fi folosite de către oricare motociclist și se aplică oricărui tip de motocicletă.

În peste 45 de ani de activitate, mai mult de 65 de campionate mondiale ori regionale au fost câștigate de absolvenții cursurilor școlii de pilotaj înființată de către Keith Code. ”Scopul nostru este să avem cea mai bine organizată școală profesionistă din lume. Concentrarea zilnică este ca elevii noștri să plece cu o mai bună înțelegere a procesului de abordare a curbelor, mai puține incertitudini și o bună încredere în propriile lor abilități. Acesta este standardul prin care judecăm propria noastră performanță “. Keith Code, fondator.

Comentați?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Noutati moto

Noul Malaguti Madison 125

Sportiv, practic și… sportiv, noul Malaguti Madison 125 schimbă hainele față de...

Noutati moto

Aprilia SR GT 125 și 200, disponibile și în varianta MotoGP Replica

Aprilia a dezvelit o nouă variantă a scuterului său SR GT, disponibilă...

Noutati moto

Honda Motocompo s-a întors cu alt nume: Motocompacto

Honda oferea un motoscuter de cilindree mică numit Motocompo în urmă cu...

Noutati moto

Ducati Multistrada V4 S Grand Tour a debutat: iată ce aduce nou

Ducati a extins gama Multistrada cu un nou model, numit Multistrada V4...