Home Noutati moto Harley-Davidson FXDR 114 – Un nou Power Cruiser bazat pe platforma Softail
Noutati moto

Harley-Davidson FXDR 114 – Un nou Power Cruiser bazat pe platforma Softail

2
Model Year 2019 GAP Photography. INTERNATIONAL ONLY


Harley-Davidson a anunțat 100 de modele noi până în 2027, iar FXDR 114 este cea mai recentă dintre acestea. Este un power cruiser care livrează performanță și manevrabilitate. Bazat pe platforma Softail introdusă în 2018 și având multe elemente din aluminiu sau aliaje (basculă, jante, etc.), modelul reușește să păstreze o masă totală cât mai redusă. Păstrăm, totuși, proporțiile.

FXDR comunică intențiile sale în livrarea performanțelor pure prin design-ul inspirat din cursele de drag, unde livrarea cuplului către asfalt are o execuție sofisticată.

Un parbriz relativ mic încadrează farul LED și sparge curenții de aer, un rezervor alungit definește mai clar profilul motocicletei, iar codița scurtă lasă la vedere acel pneu spate de 240 mm lățime. O micuță carenă maschează în partea din față radiatorul de ulei.

Model Year 2019 GAP Photography

Suspensia monoshock spate, fără piston, și un avantren cu furci inversate și arcuri progresive pe trei niveluri, alături de unghiuri de înclinare mai bune decât la orice alt Softail (32,6 pentru stânga și 32.8 pentru dreapta) asigură manevrabilitatea necesară pentru a te bucura deplin de acest power cruiser nu doar în oraș sau pe vreun drum drept, cât și pe un segment virajat. Mici plăceri de motociclist.

Motorul este cel mai puternic oferit pentru un cadru Softail, un Milwaukee Eight 114 V-Twin. Forma admisiei orientată către înainte este inspirată de la motocicletele de curse de accelerție (World Champion Screamin Eagle/VAnce & Hines) asigură un flux mai bun de aer. Eșapamentul este redesenat pentru a permite unghiuri de înclinare mai mari. Motorul cu suporți rigizi și arbori de contrabalansare oferă confort prin lipsa virbrațiilor și performanță printr-un cuplu despre care se speculează că poate rearanja asfaltul.

Comentați?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Noutati moto

Triumph Thruxton Final Edition: cântec de lebădă pentru cafe-racer-ul britanic

Triumph a prezentat Thruxton Final Edition, versiunea care va reprezenta ultima serie...

Motociclete electriceMotocicliști începătoriNoutati motoRide test

Niu NQi GTS- Tesla scuterelor?

Timp de o săptămână mi-am lăsat termica printre electricele din showroomul Niu...

Motocicliști începătoriNoutati motoRide test

Mitt 125 GP2, sportivitate cu o inimă mică

Mitt vrea să cucerească inimile tinerilor de 16 ani cu o sportivă...

Noutati moto

Ducati Multistrada V4 RS: motor de Panigale V4 pentru noua variantă

Ducati a prezentat o nouă variantă a lui Multistrada, numită Multistrada V4...