Home Accesorii Bridgestone a ajuns pe podium la Oschersleben
AccesoriiUtile

Bridgestone a ajuns pe podium la Oschersleben

45


Într-un alt duel palpitant dintre două motociclete R1 Yamaha, echipa YART Yamaha Official EWC, care a concurat cu anvelope Bridgestone, a finalizat pe locul 2 cursa de 8 ore din Oschersleben (Germania) pe 20 mai.

Echipată cu anvelope Bridgestone, YART a finalizat 318 de ture cu 31 de secunde în spatele colegilor săi din echipa Yamaha şi cu 3 circuite în plus faţă de restul echipelor.

2 din 2 pentru Bridgestone

Obţinând consecutiv locul 2 pe podium de când Bridgestone a intrat în cursa Endurance World Championship – locul 2 la cursa de 24 de ore de la Le Mans Moto pe 15-16 aprilie şi locul 2 la cursa de 8 ore de la Oschersleben – echipa YART, dotată cu anvelope Bridgestone, a urcat în clasamentul EWC, de la locul 13 la locul 4. În plus, mai urmează două curse mari care vor avea loc în acest sezon.

Mandy Kainz, liderul echipei YART Yamaha Official EWC, afirmă: „Am demonstrat din nou la Oschersleben că anvelopele Bridgestone ne asigură ritmul, durabilitatea şi consecvenţa pentru a concura chiar în cele mai complexe curse de anduranţă. Vom lucra din greu pentru a îmbunătăţi performanţa şi a da tot ce avem mai bun la următoarea mare provocare de 8 ore din Slovacia, pe 24 iunie”. Celălalt partener al echipei Bridgestone din seria FIM 2EWC – F.C.C., TSR Honda, a lăsat impresii plăcute la Oschersleben, terminând pe locul 5, după ce a pornit înspatele tuturor colegilor din cauza unei pene.

Bridgestone, cel mai mare producător de anvelope şi produse de cauciuc din lume, şi-a anunţat reîntoarcerea în cursele de motociclete de top în luna februarie a acestui an, când a decis să echipeze motocicletele a două echipe în prestigioasa competiţie EWC FIM: echipa austriacă YART Yamaha Official EWC şi echipa F.C.C. TSR Honda.

EWC FIM este o competiţie mondială formată din cinci curse: două în Franţa şi câte una în Germania, Slovacia şi Japonia. Cursa de 8 ore din Oschersleben este a treia cursă a sezonului curent, care a început în septembrie

2016, şi se va încheia cu o cursă de anduranţă de 8 ore la circuitul Suzuka din Japonia, pe 30 iulie 2017.

Pentru mai multe detalii, urmăreşte ‘The Long Run‘, o serie de 5 episoade despre performanţele YART în EWC 2017. Cel de-al doilea episod a fost lansat pe 12 mai şi cuprinde scene cu pregătirile pentru cursa de 24 de ore din Le Mans.

Mai multe detalii sunt disponibile pe www.grippingstories.com şi pe paginile de Facebook and Instagram Bridgestone Moto.

Pentru mai multe informaţii:

Daniela Martinez, PR & Communication Manager Bridgestone Europe, South Region – daniela.martinez@bridgestone.eu, tel: +39 346 67 49 627

Andreea Onofriesei, Communication Manager Porter Novelli Public Relations – andreea.onofriesei@porternovelli.ro, tel: + 4 0760 230 227

Despre Bridgestone EMEA (Europa, Orientul Mijlociu şi Africa)

Bridgestone EMEA, cu sediul central în Bruxelles, Belgia, este o filială deţinută de Bridgestone Corporation, cu sediul în Tokyo, cel mai mare producător de anvelope şi produse din cauciuc din lume. Bridgestone EMEA operează în peste 60 de ţări şi are peste 18.200 de angajaţi. La nivelul întregii regiuni, compania deţine 14 fabrici, un centru de Cercetare & Dezvoltare şi un centru de testare. Anvelopele premium ale Bridgestone EMEA sunt vândute în Europa, Orientul Mijlociu, Africa şi la nivel global.

 

Comentați?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

EchipamentNoutati motoPiata motoPrezentareRide testSaloane motoUtile

MOTO MUS – Grand Opening București

MOTO MUS  își deschide oficial porțile noului Showroom din București Evenimentul va debuta...

Utile

Cum sa-ti construiesti propria trusa de scule personalizata pentru a face fata oricarui proiect

Indiferent dacă ești un pasionat al bricolajului sau un profesionist în domeniul...

Utile

Sfaturi practice pentru înlocuirea garniturii la motocicletă – Cum să mențineți motorul în stare perfectă

Motocicliștii experimentați știu că întreținerea periodică a motorului este esențială pentru a...

Comunitatea motoMotociclete inediteNoutati motoPrezentareUtile

Distinguished Gentleman’s Ride, pe 19 mai la București

Evenimentul caritabil Distinguished Gentleman’s Ride va avea startul pe 19 mai, concomitent...