Benelli 302S va ajunge în oferta dealerilor

Noul model de bază în gama producătorului italian din Pesaro va sosi în curând în showroom-urile pentru începând de la prețul de 3990 de euro.

302S reprezintă noul model de la Benelli așteptat mai ales de generația tânără și care beneficiază de un design sportiv, modern și extrem de atrăgător, fiind o evoluție a modelului 300 CC, cel mai bine vândut model din categoria sa. Dotat cu un motor bicilindric, captivant și dinamic, capabil să uimească chiar și cei mai exigenți, modelul beneficiază de un aspect complet nou, începând chiar cu designul farului dotat cu tehnologie LED.

Benelli 302S este echipat cu un motor cu doi cilindri alimentat cu injecție electronica având distribuție cu două axe cu came în chiulasă și patru supape pe cilindru. Motorul dezvoltă o putere maximă de 38CP la 11.000 rpm și un cuplu maxim de 25.6 Nm (2,6 kgm) la 9.750 rpm, făcând din 302S o motocicletă care poate fi condusă și cu permis de conducere A2. Lubrifierea este cu carter umed, ambreiajul în baia cu ulei, cutie de viteze cu 6 trepte și transmisie finală pe lanț. Cadrul este unul classic realizat din oțel, capabil să asigure o agilitate maximă și o manevrabilitate excelentă. Suspensiile sunt asigurate în față de o furcă hidraulică cu tije cu diametrul de 41 mm iar în spate de una oscilantă cu amortizor reglabil.

Sistemul de frânare al noului model este compus două discuri dublu flotante cu diametrul de 260 milimetri la partea din față și un disc flotant cu diametru de 240 de milimetri în spate. Jantele din aliaj de 17 țoli sunt prevăzute cu pneuri Pirelli Angel 120/70 în față și 160/60 în spate iar capacitatea rezervorului este de 16 litri. Modelul 302S este disponibil în culoarea alb, cu un cadru roșu și negru sau doar cu cadru roșu și este disponibil iar prețul de bază fără taxe pornește de la 3.990 euro.

Foto: Benelli

 

Adaugati comentariu