Home Noutati moto Askoll eS2 și eS3 EVO mai sigure și mai confortabile
Noutati moto

Askoll eS2 și eS3 EVO mai sigure și mai confortabile

2


Pentru anul 2020, producătorul moto italian cu sediul în Vicenza aduce unele îmbunătățiri scuterului electric. Acesta va beneficia de o șa complet reproiectată, sistem de frânare cu dublu disc și conectivitate la bord.

Un model de scuter bun precum eS3 nu putea fi îmbunătățit doar cu ajustări minore. Până la lansarea oficială care va avea loc cu ocazia Salonului Moto EICMA de la Milano din luna noiembrie, Askoll prezintă primele fotografii și noi detalii cu versiunile îmbunătățite EVO ale modelului său de scuter electriv eS3 care este comparabil în ceea ce privește performanțele cu cel al unuia cn motor termic de 100 cmc.

Față de versiunea de bază eS3, versiunea Evolution care va avea un preț de bază de 3.990 euro, beneficiază de unele îmbunătățiri de ordin stylistic și tehnic. La partea frontală a fost implementat un mic parbriz din plexiglas, în timp ce compartimentul pentru obiecte mici devine dotare standard. De asemenea au fost introdus farul cu tehnologie LED și o șa de dimensiuni majorate pentru un confort sporit inclusiv pentru pasagerul însoțitor. Noi sunt și cele două tonuri de culori care sunt mai atrăgătoare decât cele anterioare.

În același timp au fost realizate unele îmbunătățiri la partea tehnică. Astfel, sistemul de frânare dispune acum de un disc frontal de 190 mm iar în spate, în locul tamburului a fost introdus un disc cu dimensiuni egale cu cel din față. De asemenea, a fost revizuit și sistemul de frânare combinat CBS, având acum o distribuție față-spate de 75-25%, pentru o eficacitate mai bună în cazul adolescenților începători și care constituie target-ul principal al celor de la Askoll. De aceleași modificări beneficiază și modelul tip ciclomotorul eS2 cu două locuri care are un preț de vânzare începând cu 3.490 euro dar care, însă, nu este echipat cu sistem de frânare combinată CBS.

Cu toate acestea, versiunile EVO ale modelelor eS2 și eS3 se mândresc și cu o mai bună digitalizare. Afișajul este imstrumentarului de bord este acum digital și nu analog, în timp ce conectivitatea Bluetooth permite scuterului să se conecteze la aplicația dedicată Askoll Smart Drive. Este un fel de instrument de control al vehiculului, pentru a monitoriza starea bateriei, stilul de conducere, consumul, rutele efectuate, perioadele legate de întreținere.

Baza tehnică a modelelor eS2 și eS3 va fi folosită pentru dezvoltarea unei noi game de modele mai confortabile (de exemplu, în stil GT) și pe care le vom putea vedea la următoarea ediție a Salonului Moto EICMA, unde li se va alătura versiunea definitivă a modelului ebike destinată pieței de sharing și un inedit scuter electric. Modelele cu sigla Askoll sunt, conform specialiștilor, diferite de toate celelalte produse existente pe piață.

Foto: Askoll

Comentați?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Motociclete electriceMotocicliști începătoriNoutati motoRide test

Niu NQi GTS- Tesla scuterelor?

Timp de o săptămână mi-am lăsat termica printre electricele din showroomul Niu...

Motocicliști începătoriNoutati motoRide test

Mitt 125 GP2, sportivitate cu o inimă mică

Mitt vrea să cucerească inimile tinerilor de 16 ani cu o sportivă...

Noutati moto

Ducati Multistrada V4 RS: motor de Panigale V4 pentru noua variantă

Ducati a prezentat o nouă variantă a lui Multistrada, numită Multistrada V4...

Noutati moto

Yamaha Tenere 700 Extreme: o nouă variantă cu extra optimizări pentru off-road

Yamaha a prezentat noul Tenere 700 Extreme, o variantă nouă a modelului...