Noi versiuni coloristice pentru Suzuki V-Strom 650

Odată cu lansarea lui model year 2020, gama de culori disponibile pentru modelul V-Strom 650 de la Suzuki se extinde pentru versiunile standard și XT.

Suzuki V-Strom 650 se bucură de mare succes în acest an. În primele opt luni ale anului 2019 s-a afirmat ca drept cel mai bine vândut model de pe piața italiană din gama producătorului japonez din Hamamatsu, unde din ianuarie și până la sfârșitul lunii august au fost comercializate un număr de aproape 1.000 de exemplare. La nivel mondial, modelul Sport Enduro Tourer de la Suzuki se apropie de un moment istoric, cu toate generațiile produse din 2004 și până în prezent, vânzările se cifrează la aproape 200.000 de unități.

Pentru a oferi un impuls suplimentar vânzărilor, vor ajunge în rețeaua de dealeri Suzuki în următoarele zile noile variante de culori pentru anul 2020. Aceste noi variante de culori vor completa lista celor deja existente pe listă și vor extinde gama oferind clienților mai multe opțiuni.

Pentru versiunea standard cu jante din aliaj, noutatea este reprezentată de o nuanță elegantă de gri, care se adaugă la alb, roșu și negru deja disponibile în gamă. În cazul versiunii XT cu jante cu spițe, își fac debutul culorile negru și albastru, adăugându-se astfel la alb, galben și roșu și oferind noi alternative celor care doresc o motocicletă mai aspectuasă.

Foto: Suzuki

Adaugati comentariu