Home Noutati moto Gama Harley-Davidson 2021 prezentată global pe 19 ianuarie
Noutati moto

Gama Harley-Davidson 2021 prezentată global pe 19 ianuarie

65


De-a lungul celor 118 ani de istorie Harley-Davidson, marca nu a adus niciodată întreaga lume împreună pentru a experimenta debutul noilor motociclete Harley-Davidson®. Pe 19 ianuarie 2021, toate acestea se schimbă cu un singur eveniment virtual. În timpul H-D 21, prima experiență de lansare virtuală a companiei, Harley-Davidson va anunța noi motociclete 2021, piese și accesorii, echipament și îmbrăcăminte.

Cei care participă vor auzi direct de la oamenii din conducerea Harley-Davidson, experți în produse și entuziaști pasionați care conduc și modelează industria în tot ceea ce vine la reprezentanțele Harley-Davidson® în 2021.

Ca să participi la experiența virtuală a lansării, înregistrează-te la www.H-D.com/21

Noua abordare a lansărilor de produse

Lansarea virtuală globală face parte din abordarea simplificată și revizuită a companiei de a introduce produsele pe piață pentru clienți. La începutul acestui an, Harley-Davidson a anunțat schimbări semnificative, inclusiv simplificarea cu 30% a portofoliului său de produse și mutarea lansării noilor modele într-o perioadă de la începutul sezonului.

„Suntem încântați să aducem virtual lumea împreună pentru a prezenta inspirația și pasiunea din spatele motocicletelor noastre din 2021, inclusiv o privire asupra primei noastre motociclete de aventură, Pan America ™”, a declarat vicepreședintele marketing Theo Keetell. „Așteptăm cu nerăbdare să împărtășim acest moment cu clienții și dealerii noștri din întreaga lume.”

Aventurierul Jason Momoa își împărtășește pasiunea

Actorul, producătorul și pasionatul de motociclete Jason Momoa va juca un rol cheie în evenimentul din 19 ianuarie. Aflat mereu în căutare de noi aventuri, Momoa își va împărtăși gândurile despre modul în care viitoarea motocicletă Harley-Davidson Pan America și-a extins pasiunea pentru Harley-Davidson și a creat noi oportunități de a explora orizonturi nesfârșite dincolo de drumurile pavate.

„Harley-Davidson mi-a deblocat oportunități de a găsi aventuri cu oameni uimitori, de locuri uimitoare și de a-mi extinde inspirația din seria de conținut United We Will Ride”, a spus Momoa. „Am fost încântat să colaborez cu Harley-Davidson pentru o primă privire și șansa de a merge cu motocicleta Pan America 1250. Este vehiculul perfect care combină dragostea mea pentru exterior, necunoscut și Harley-Davidson. Oamenii vor fi complet încântați de această bicicletă pe care Harley-Davidson a creat-o. ”

Comentați?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

EchipamentNoutati motoPiata motoPrezentareRide testSaloane motoUtile

MOTO MUS – Grand Opening București

MOTO MUS  își deschide oficial porțile noului Showroom din București Evenimentul va debuta...

Comunitatea motoNoutati motoPrezentare

The Distinguished Gentleman’s Ride 2024

România, printre cele mai generoase țări implicate în strângerea de fonduri pentru...

Comunitatea motoMotociclete inediteNoutati motoPrezentareUtile

Distinguished Gentleman’s Ride, pe 19 mai la București

Evenimentul caritabil Distinguished Gentleman’s Ride va avea startul pe 19 mai, concomitent...

Noutati motoRide test

Test Honda NX500, Polivalentul

Noua motocicletă care înlocuiește în gama Honda popularul CB500X Cei care au...