Home Noutati moto Yamaha Tracer 700 model 2020 – Schimbarea la față
Noutati motoSaloane moto

Yamaha Tracer 700 model 2020 – Schimbarea la față

1
2020_Tracer 700


Yamaha Tracer 700 a primit exact elementul care îi lipsea pentru a te atrage de la prima vedere: un design mai îndrăzneț. Știm deja că este o motocicletă pe care o poți folosi zilnic, nu doar la escapadele de weekend, și că te va mulțumi de fiecare dată. Dar acum vine cu ceva în plus. Cum să nu-i întorci zâmbetul când se uită cu ochii ăia la tine? Apropos, a primit și un nou bord digital, contemporan.

Yamaha Tracer 700 are prima versiune Euro5 a bicilindrului CP2 de 689 cmc. Acesta are setări optimizate pentru injecţia de combustibil şi aprindere, admisie revizuită şi un sistem de evacuare modificat, care îi permite să îndeplinească standardele Euro5. în discuția despre motor trebuie să menționăm și raportul secund al cutiei de viteze ce a fost revizuit, inclusiv pentru o selectare mai ușoară.

Cântărind doar 196 kg la plin, Yamaha Tracer 700 atinge cel mai bun raport putere-greutate din clasa sa, promițând o experienţă de pilotaj remarcabilă. În linii mari, toți cei care au condus vechiul model au fost impresionați, tot mai mult pe măsură ce adunau kilometri.

 

Carenajul subliniază latura dinamică făcând o referire clară la suratele R. Integrându-se în capacul rezervorului de combustibil, oferă suficientă protecţie împotriva vântului şi condiţiilor atmosferice, pentru confort îmbunătăţit pe distanţe lungi. Aripa faţă nou proiectată urmează și ea nouă direcţie de design.

Parbrizul aerodinamic poate fi reglat cu o singură mână, variind înălțimea cu până la 60 mm, pentru a reduce rafalele de vânt şi a îmbunătăţi confortul la viteze ridicate, iar apărătorile de mâini reconcepute asigură protecţie suplimentară împotriva vântului şi condiţiilor atmosferice, care cu siguranţă va fi binevenită în călătorii mai lungi. Tot la nivelul acestor deflectoare se găsesc și semnalizatoarele LED.

Noul Yamaha Tracer 700 este echipat cu o furcă faţă actualizată de 41 mm, cu preîncărcare și revenire reglabile. Cursa arcurilor a fost reglată pentru a optimiza ţinuta de drum, iar împreună cu amortizorul spate, și el cu preîncărcare şi revenire reglabile, motocicleta este uşor de configurat pentru a se potrivi piloţilor de diverse greutăţi şi diferitelor condiţii de pilotaj. Se poate atinge rapid un teren de mijloc între confort şi sportivitate.

Tracer 700 are și un afișaj LCD nou, care utilizează culori punctuale pe turometru şi pe indicatorul mare al treptei de viteză.

Yamaha Tracer 700, modelul 2020, va fi oferit în culorile Icon Grey, Sonic Grey şi Phantom Blue. Noul model va fi disponibil la distribuitorii Yamaha începând cu luna februarie 2020.

2020_Tracer 700

Comentați?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Noutati moto

Yamaha XSR900 GP: stil retro și tehnologie modernă într-o singură motocicletă

Dacă vrei să pară că mergi pe o motocicletă din anii ’80,...

Noutati moto

Triumph Thruxton Final Edition: cântec de lebădă pentru cafe-racer-ul britanic

Triumph a prezentat Thruxton Final Edition, versiunea care va reprezenta ultima serie...

Motociclete electriceMotocicliști începătoriNoutati motoRide test

Niu NQi GTS- Tesla scuterelor?

Timp de o săptămână mi-am lăsat termica printre electricele din showroomul Niu...

Motocicliști începătoriNoutati motoRide test

Mitt 125 GP2, sportivitate cu o inimă mică

Mitt vrea să cucerească inimile tinerilor de 16 ani cu o sportivă...