Home Noutati moto Honda Rebel: și mai Bobber în 2020
Noutati motoSaloane moto

Honda Rebel: și mai Bobber în 2020

3
2020 HONDA REBEL


Honda Rebel face în continuare ce a învățat, și o face bine, linia de dezvoltare păstrând principiul “simplu și direct”. Este în continuare un mijloc de exprimare pentru cei care vor să aibă un produs personalizat, simplitatea motocicletei fiind acea foaie albă pe care oricine își poate așeza ideile. În același timp, tot simplitatea Rebelului poate fi acceptată ca o afirmație de sine stătătoare, fără adăugiri și modificări.

Honda Rebel, cu toate elementele posibile făcute sau lăsate negre, este un Bobber ce poate fi condus cu permis A2. Suplu, cu o șa joasă ce îl face ușor de manevrat și cu o poziție de condus relaxată cu mâinile ușor întinse, și animat de un motor dornic de turații, reprezintă o abordare diferită a unui cruiser clasic.

Noua opțiune stilistică pentru far îi accentuează latura de cruiser.

Furca modelului Honda Rebel 2020 a primit arcuri noi și cantități de ulei diferite pentru a oferi o călătorie mai confortabilă. Bascula de oțel are două amortizoare cu 5 grade de preîncărcare, iar amortizoarele sunt încărcate cu azot. Pentru a-și păstra aspectul de Bobber, roata față rămâne de 130.

Ce e nou la Honda Rebel 2020 ?

Tehnic, înainte de aspectul privind normele Euro5, un nou ambreiaj cu alunecare limitată reduce forța de operare cu 30% în comparație cu cel al vechiului model. Apoi, iluminarea va fi LED, inclusiv semnalizatoarele. Bodrul LCD cu matriță negativă va avea și indicator de treaptă, plus informații legate de consum.

2020 HONDA REBEL

Va fi disponibilă o nouă culoare denumită Matte Jeans Blue Metallic și, chiar dacă nu sunt modificări directe ale motocicletei, trebuie să includem între noutățile la nivel vizual și setul îmbogățit de accesorii ce cuprinde: genți de nylon pe lângă cele de piele existente, rezemătoare, burduf de protecție pentru jambă și chiar o țapițerie specială pentru șa.

Motorul a fost aliniat normelor euro 5, în principal prin intermediul sistemului de evacuare și a senzorilor prezenți în el. Vivacele 500, 471-ul ca să fim exacți, împrumutat de la CBR500, a fost remapat pentru a muta performanțele spre plaja medie de turații. Concomitent s-au modificat și timpii de deschidere ai supapelor și avansul.

HONDA REBEL 2020 în coloristica Matte Jeans Blue Metallic

Comentați?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Motociclete electriceMotocicliști începătoriNoutati motoRide test

Niu NQi GTS- Tesla scuterelor?

Timp de o săptămână mi-am lăsat termica printre electricele din showroomul Niu...

Motocicliști începătoriNoutati motoRide test

Mitt 125 GP2, sportivitate cu o inimă mică

Mitt vrea să cucerească inimile tinerilor de 16 ani cu o sportivă...

Noutati moto

Ducati Multistrada V4 RS: motor de Panigale V4 pentru noua variantă

Ducati a prezentat o nouă variantă a lui Multistrada, numită Multistrada V4...

Noutati moto

Yamaha Tenere 700 Extreme: o nouă variantă cu extra optimizări pentru off-road

Yamaha a prezentat noul Tenere 700 Extreme, o variantă nouă a modelului...