Yamaha sărbătorește cea de-a 25-a aniversare a lui R1

Această aniversare importantă va fi sărbătorită prin activități speciale planificate pentru evenimentul Yamaha Racing Experience de pe circuitul Mugello din 21 și 22 iulie.

Yamaha Motor Europe va sărbători cea de-a 25-a aniversare a lui R1 cu activități speciale planificate în cadrul evenimentului Yamaha Racing Experience (YRE). Ediția din acest an a YRE va avea loc pe legendarul circuit Mugello, pe 21 și 22 iulie, și va reuni unele dintre cele mai mari vedete și fani Yamaha pentru a aduce un omagiu acestei motociclete emblematice.

Circuitul toscan, renumit pentru traseul său rapid și provocator care îl face favorit atât de piloți, cât și de clienți, este cadrul perfect pentru tributul unei motociclete atât de incredibile. În mod normal, evenimentul este rezervat clienților R1M, însă YRE 2023 va putea găzdui pentru prima dată proprietari de R1 pentru a sărbători împreună această aniversare importantă, cu două opțiuni diferite de participare.

Există doar 25 de locuri disponibile pentru proprietarii de R1 în cele două zile. Vă veți putea bucura de întreaga Yamaha Racing Experience alături de proprietarii de R1M, inclusiv sesiuni pe circuit în ambele zile, sfaturi de la inginerii Yamaha despre cum să vă configurați cel mai bine motocicleta, plimbări exclusive în boxa Pata Yamaha Prometeon WorldSBK și multe altele.

Sesiunile de circuit de la YRE vor permite fanilor să se întâlnească și să piloteze cu unii dintre cei mai mari piloți Yamaha WorldSBK, inclusiv Toprak Razgatlıoğlu și Andrea Locatelli de la Pata Yamaha Prometon WorldSBK, Remy Gardner și Jorge Aegerter de la Team GYTR GRT Yamaha WorldSBK, Lorenzo Baldassari de la Team GMT94 Yamaha WorldSBK, Bradley Ray de la Yamaha Motoxracing WorldSBK și Niccolò Canepa de la Team YART Yamaha Official EWC.

Cea de-a 25-a aniversare a YRE promite să fie o experiență unică în viață pentru toți proprietarii de R1 și R1M care se vor reuni pentru a sărbători aceste fruntașe ale motociclismului. Va exista o expoziție specială dedicată R1 și o colecție cu unele dintre cele mai de neuitat motociclete de curse: acest eveniment își propune să arate amprenta lăsată de R1 în lumea motociclismului.

Paolo Pavesio, director de marketing și motorsport, Yamaha Motor Europe: „Suntem mândri să sărbătorim cea de-a 25-a aniversare a modelului Yamaha R1 în 2023. R1 a revoluționat lumea motociclismului, împingând limitele performanței și inovației și evoluând constant pentru a rămâne în vârful lumii curselor. Este o motocicletă care a redefinit tot ce este posibil în ultimii 25 de ani, cu tehnologie și inovații derivate direct din MotoGP și WSBK. Yamaha Racing Experience 2023 de la Mugello va fi un eveniment special. Ocazia perfectă pentru a aduce un omagiu unei motociclete atât de emblematice împreună cu clienții noștri și cu unele dintre cele mai mari vedete Yamaha.”

Adaugati comentariu