Yamaha MT-03 2020 – un alt tânăr se alătură întunericului

Juniorul Yamaha MT-03, parte din Master of Torque – gama ce a propulsat genul naked de la începutul anilor 2000, primește o revizie generală pentru anul 2020. Sunt ușor de observat modificările aduse la nivel de design. Farul amintește de frații mai mari MT-09 și MT-10 dar, cu o personalitate puternică e imposibil de confundat. Luminile de zi înclinate îi dau un notă agresivă.

Yamaha MT-03 primește o nouă furcă inversată de 37 mm ce-l va poziționa printre cele mai agile modele din clasă. Colorată auriu va atrage cu siguranță privirile, însă rolul ei de a livra performanțe superioare în timpul perioadelor de frânare, în timpul petrecut înclinat și de a controla ieșirile din viraj. Nu singură, ci alături de bascula lungă cu noi setări. Aceasta din urmă pivotează mai aproape de centrul mașinăriei, reducând astfel variația unghiului motocicletei în raport cu suprafața de rulare, îmbunătățind la rândul ei nivelul de control al pilotului și performanța în general. 

Motorul lui Yamaha MT-03 2020

Bicilindrul de 321 cmc este unul dintre cele mai sofisticate din clasa sa și livrează liniar puterea la turații mici. Dintre tehnologiile folosite amintim bielele carbonizate (oțel – carbon), pistoane gândite să reducă vibrațiile și cilindrii din aluminiu care promit o excelentă disipare a căldurii.

Noul model mai primește un bord nou cu afișaj LCD cu matriță negativă, multifuncțional. Poziția este mai ergonomică, cu un centru suplu ce asigură pilotului control bun în orice situație. Rezervorul de 14 litri are carenajul mmai lat în partea superioară pentru un plus la capitolul design.

Adaugati comentariu