Tacita T-Cruise Urban 2.0

Compania italiană a prezentat de curând primul său model pentru anul 2020. Acesta are un nou motor electric și un stil care va mulțumi chiar și pe cei care sunt sceptici la motocicletele cu design mai puțin convențional.

Noul T-Cruise Urban are un stil de cruiser urban, cu suporturi pentru picioare reglabile în mai multe poziții și șaua poziționată la o înălțime mai redusă. Designul său este unul modern și în același timp simplist, cu noul motor electric la vedere care face parte dintr-o nouă generație și care promite să fie mai performant decât predecesorul său.

Propulsia modelului este asigurată de un motor electric, disponibil în trei niveluri de putere și capabil, în cea mai puternică versiune să dezvolte o putere de 44 kW(echivalentul a 59 CP) și un cuplu de 100 Nm și asociat cu o cutie de viteze cu 5 trepte. Versiunea intermediară oferă 34 kW (45.6 CP) și un cuplu de 85 Nm, în timp ce în cazul celei de bază, puterea maximă furnizată este de 27 kW (36.2 CP) și un cuplu de 60 Nm.

În toate cele trei versiuni diferite de putere, motocicleta oferă patru moduri diferite de furnizare a puterii care sunt selectabile de către motociclist.

De asemenea poate fi configurată cu două seturi diferite de baterii din care unul de mare capacitate având 18 kWh și care garantează 220 km de autonomie conform datelor comunicate de producător și un pachet de baterii de 9 kWh care garantează autonomie de 112 km. Ambele intervale sunt calculate înainte de intrarea în funcțiune a modului Reserve Power.

Foto: Tacita 

Adaugati comentariu