Noul Kawasaki Ninja 650 pentru anul 2020

Look nou, jante noi și mai multă tehnologie hi-tech sunt principalele noutăți ale modelului sport mediu Ninja 650 de la Kawasaki pentru 2020.

Numărătoarea inversă pentru Salonul Moto EICMA de la Milano a început deja, iar producătorul moto japonez din Akashi se pregătește să lanseze în cadrul evenimentului italian, una dintre cele mai importante noutăți pentru anul 2020: versiunea îmbunățită a modelului Ninja 650.

Pentru anul 2020, modelul Ninja face un mare pas înainte. Comparativ cu versiunea actuală, noua versiune beneficiază de o parte frontală reproiectată, far cu tehnologie full LED și o nouă instrumentație de bord de tip TFT color având display de 4,3 inch cu conexiune Bluetooth. Deasemenea, modelul sport de la Kawasaki dispune de un nou tip de jante cu pneuri noi  Dunlop Sportmax Roadsport 2, dezvoltate special pentru acest model. În schimb, șasiul și motorul cu două cilindri rămân neschimbate.

Producătorul nipon, ne asigură că una dintre cele trei noi opțiuni de culori pentru 2020 va fi cu siguranță cea întâlnită pe modelul cu care a fost câștigat al cincilea titlu mondial consecutiv în WSBK, Ninja ZX-10RR al echipei Kawasaki Racing Team. Celelalte două culori vor fi noul Pearl Flat Stardust White / Metallic Flat Spark Black și clasicul Metallic Spark Black

Motocicleta japoneză va fi disponibilă la dealerii oficiali Kawasaki începând din ianuarie 2020 pentru un preț de bază de 8.090 euro.

Foto: Kawasaki

Adaugati comentariu