Home Noutati moto Triumph Street Triple RS 2020 a devenit realitate!
Noutati moto

Triumph Street Triple RS 2020 a devenit realitate!

1


Producătorul britanic prezintă noua versiune pentru anul 2020 a modelului său care este acum mai puternică(123 CP și 79 Nm) și echipată cu componente de lux.

Cu o lună înainte până la deschiderea Salonului Moto EICMA de la Milano, Triumph prezintă primele fotografii cu versiunea îmbunătățită a modelului Street Triple RS. Noua versiune pentru 2020 beneficiază de o creștere a puterii cu 9% și a cuplului cu 9% și o optimizare în același timp a motorului mulțumită colaborării cu propriul departament de competiții Moto2.

Noul Street Triple RS este echipat cu un motor cu 3 cilindri de 765 cmc care respectă normele Euro5. Acesta dispune de o creștere semnificativă a cuplului cu 9% la regimuri medii de turație, atingând un vârf de 79 Nm la 9.350 rpm și a puterii cu același procent de 9% la un nivel mediu de turații, totalizând 123 CP la 11.750 rpm. Pe lângă acestea, îmbunătățirile motorului includ un nou ax cu came optimizat pentru performanțe mai bune la un nivel de turații medii și de asemenea la unele componente precum ambreiajul și arborele de echilibrare.

În cazul cutiei de viteze, primele două trepte sunt mai scurte. De asemenea, a fost realizată o prelucrare de precizie, care a permis îndepărtarea angrenajelor de recuperare a jocurilor și care au condus la o reducere a greutății. Street Triple RS versiunea 2020 păstrează de la versiunea anterioară ambreiajul cu asistare mare care reduce efortul pe manetă și îmbunătățește confortul și controlul motociclistului.

Suspensiile sunt de concepție nouă, dotate cu un braț frontal reglabil de tip Showa „big piston” de 41 mm, cu o deplasare de 115 mm, iar în spate un amortizor Öhlins STX40 cu rezervor separat complet reglabil, cu o rază de deplasare de 131 mm. Street Triple RS este echipat cu sistem de frânare având etriere frontale de tip monobloc radial Brembo M50 cu 4 pistoane, o pompă de frână Brembo cu pârghie reglabilă, precum și un suport spate Brembo care garantează o putere de frânare excepțională în timp ce pneurile disponibile sunt Pirelli Diablo Supercorsa SP V3.

Street Triple RS păstrează de la modelul anterior, sistemul ride-by-wire, ABS-ul reglabil și sistemul de control al tracțiunii care se poate dezactiva. Cele cinci moduri de conducere Road, Rain (cu o putere limitată la 100 CP), Sport, Track și Rider (personalizat) au fost optimizate. Instrumentația TFT beneficiază de funcții avansate, cum ar fi sistemul de conectare MyTriumph. Instrumentarul de bord dispune de o grafică nouă, patru stiluri și patru culori diferite. Unghiul ecranului TFT poate fi reglat pentru vizibilitate optimă pentru fiecare motociclist precum și în funcție de luminozitate.

Noul Street Triple RS este prezentat în două combinații de culori diferite: Matt Jet Black și Aluminiu Silver cu elemente galbene sau Silver Ice și Diablo Red cu elemente argintii. Prețul nu a fost încă stability dar cu siguranță acesta va fi comunicat cu ocazia lansării oficiale de la EICMA din noiembrie.

Foto: Triumph 

 

 

 

Comentați?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Noutati moto

Noul Malaguti Madison 125

Sportiv, practic și… sportiv, noul Malaguti Madison 125 schimbă hainele față de...

Noutati moto

Aprilia SR GT 125 și 200, disponibile și în varianta MotoGP Replica

Aprilia a dezvelit o nouă variantă a scuterului său SR GT, disponibilă...

Noutati moto

Honda Motocompo s-a întors cu alt nume: Motocompacto

Honda oferea un motoscuter de cilindree mică numit Motocompo în urmă cu...

Noutati moto

Ducati Multistrada V4 S Grand Tour a debutat: iată ce aduce nou

Ducati a extins gama Multistrada cu un nou model, numit Multistrada V4...