Scout Bobber Sixty modelul entry level de la Indian

Celebra companie americană a anunțat de curând lansarea versiunii entry level a modelului Bobber și dotată cu un motor bicilindric.

Celebra companie americană a anunțat de curând lansarea versiunii entry level a modelului Bobber și dotată cu un motor bicilindric.

Indian a făcut publice primele fotografii și detalii cu Scout Bobber Sixty, versiunea entry level în gama sa. Echipată cu un motor cu 2 cilindri în V de 999 cmc care dezvoltă 78CP . Acesta este similar cu cel care echipează versiunea Sixty și cântărește cu 10 kilograme mai puțin decât versiunea standard a modelului Bobber.

Scout Bobber Sixty reprezintă practic modelul entry level pentru compania istorică americană, care își propune să ajungă noi clienți cu un model esențial în ceea ce privește designul și echipamentul de dotări. Acesta va fi disponibil doar două nuanțe de culoare negră.

Indian Roadmaster Elite 2020

Culoarea neagră este dominantă pe întreaga motocicletă americană, înclusiv pe motor și șasiu. Sistemul de frânare este compus din două discuri cu diametrul de 298 mm și cu etriere cu două pistonașe pe parte din față și cu unul pe spate. Jantele din aliaj de 16 țoli cu 5 spițe sunt echipate cu anvelope Pirelli Night Dragon cu dimensiuni 130/90 (față) și 150/80 (spate).

Prețul noului Scout Bobber Sixty pentru piețele europene nu a fost încă anunțat, dar ar putea fi destul de interesant, deoarece în Statele Unite acesta a fost comunicat oficial și este de 8.999 USD.

Foto: Indian

Adaugati comentariu