Home Saloane moto Salonul Motor Bike Expo Verona 16 – 19 ianuarie 2020
Saloane moto

Salonul Motor Bike Expo Verona 16 – 19 ianuarie 2020

3


Date, orar, prețuri: tot ce trebuie să știți despre salonul de motociclete care va avea loc la Verona în această lună.

Date, orar, prețuri: tot ce trebuie să știți despre salonul de motociclete care va avea loc la Verona în această lună.

În perioada 16 – 19 ianuarie se va desfășura o nouă ediție a Salonului Moto Motor Bike Expo de la Verona după ce ediția de anul trecut a înregistrat un succes cu cei peste 170.000 vizitatori.

Salonul veronez așteaptă vizitatorii în acest an cu șapte pavilioane pe o suprafață totală de aproximativ 80.000 de metri pătrați; 5 zone exterioare care însumează 20.000 de metri pătrați de emoții și divertisment; spațiu pentru peste 700 de expozanți (inclusiv pentru cei mai importanți producători moto) sosiți din 35 de țări; mii de motociclete expuse din care multe prezentate în premieră, spectacole, întâlniri și personaje îndrăgite de public.

Motor Bike Expo se desfășoară la Verona în cadrul pavilioanelor de la Veronafiere, în perioada 16-19 ianuarie, între orele 9 și 19. La salonul moto din regiunea italiană Veneto se poate ajunge cu automobilul sau motocicleta (se află la circa 7 km de autostrada A22, ieșirea Verona Nord și doar 1 km de la ieșirea Verona Sud, pentru cei care vin de pe autostrada A1), cu trenul sau cursele extraurbane ( pentru cei care sosesc la gara centrală Porta Nuova din Verona) sau cu taxiul.

Prețul unui bilet la Motor Bike Expo costă 18 euro dacă este achiziționată online sau 20 de euro dacă este achiziționat de la intrarea salonului. Prețul biletului de 15 euro poate fi achiziționat în schimb de către membrii FMI sau HOG, deținătorii de reduceri MBE 2020 sau copiii cu vârste cuprinse între 14 și 17 ani. Copiii de până la 13 ani însoțiți au intrarea gratuită la acest eveniment. Persoanele cu dizabilități de peste 80% au dreptul la bilet gratuit, iar însoțitorul beneficiază de bilet la preț redus. Pentru 60 de euro, se poate achiziționa un permis de 4 zile, valabil pentru un acces zilnic, în timp ce accesul VIP (care oferă diverse beneficii, inclusiv accesul la evenimentele tip Fuorisalone) costă 140 de euro și este valabil 4 zile.

Foto: Motor Bike Expo Verona

Comentați?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Saloane moto

EICMA 2023: tinerii și mobilitatea urbană sunt în centrul atenției

Lumina reflectoarelor se îndreaptă din nou spre cea mai importantă scenă pentru...

Noutati motoSaloane moto

2023 Fără salon de motociclete

SMAEB- Salonul de Motociclete, Accesorii și Echipamente București 2023, ediția care marca...

Noutati motoSaloane moto

Harley-Davidson Livewire – prim contact la EICMA

Am văzut și atins pe viu un Livewire la standul Harley-Davidson de...

Noutati motoSaloane moto

Conceptul Honda CB4X la EICMA 2019

Pentru al 5-lea an consecutiv, Honda folosește zona “Design Studio” din cadrul...