Royal Enfield și Indian Motorcycles vă așteaptă să le descoperiți în Park Lake

Centrul comercial Park Lake din București va găzdui o expoziție moto în perioada 9-17 septembrie. Tematica este ”Călătorie prin Istoria Motocicletelor” și va avea peste 20 de exponate.

Pentru moment, nu avem o listă completă a exponatelor, dar știm sigur că vor fi prezente mărcile Indian Motorcycle și Royal Enfield. Nu este specificat nici dacă partea istorică a evenimentului este ilustrată prin motocicletele expuse sau prin diferite materiale grafice.

Organizatorii au confirmat deja că mărcile participante vor expune actualele modele Royal Enfield Classic, Meteor, Himalayan, Super Meteor, Interceptor și Continental GT. Adică aproape toată gama acuală a Royal Enfield. Este o ocazie bună să luați contact cu aceasta, la fel cum este cazul motocicletelor de la Indian.

La fel ca în cazul oricărei alte expoziții de acest tip, nu trebuie să atingeți exponatele până nu primiți acordul proprietarului că este în regulă să faceți acest lucru. Știm că este evident, dar nu toți oamenii sunt conștienți de asta. Vestea bună este că nu costă nimic să vezi această expoziție, iar dacă erai deja în București și oricum dădeai o tură prin mall, este o oportunitate bună să petreci câteva minute în preajma motocicletelor și nu a hainelor, în caz că acesta din urmă era motivul vizitei tale.

Cei de la Indian Motorcycle vor avea modelele FTR, Challenger, Scout și Chief, doar pentru a numi câteva din exponatele pregătite de cea mai veche marcă americană din domeniu. Deși producția de motociclete Indian a început în 1901, compania își trage rădăcinile dintr-o firmă care producea biciclete începând cu anul 1897, Hendee Manufacturing Company.

Compania care a devenit ulterior Indian Motocycle Company, fără ”r” în Motorcycle, și-a schimbat numele în 1923. Ulterior compania a adăugat și r-ul în Motorcycle în numele său, dar anii 1950 au găsit compania în vremuri tumultoase.

În 1955, Indian Motorcycles avea deja doi ani fără să mai fi produs vreun model, dar noi modele de motociclete erau comercializate sub acest nume în SUA. Acele motociclete erau Royal Enfield, de fapt, dar purtau denumirea Indian. După multe decenii, cele două mărci își văd modelele din nou sub același acoperiș, dar în împrejurimi mai fericite. Aceasta este doar o mică parte din istoria mărcii Indian Motorcycles, dar sperăm să vă fi făcut curioși pentru expoziția pregătită la Park Lake de importatorul acestor două mărci în țara noastră.

Adaugati comentariu