Home Noutati moto Red Bull Romaniacs – ziua 2: Lettenbichler conduce, Jarvis își ia la revedere la titlul #7
Noutati moto

Red Bull Romaniacs – ziua 2: Lettenbichler conduce, Jarvis își ia la revedere la titlul #7

0
Graham Jarvis of Great Britain performs during the first off road day of FIM Hard Enduro World Championship 2021 Stop 4 - Red Bull Romaniacs in Sibiu, Romania on July 28, 2021 // SI202107280372 // Usage for editorial use only //


Graham Jarvis abandonează cu puțin înainte de finalul celei de-a doua zile Red Bull Romaniacs Vertical Madness. După ce a luat startul din poziția de lider și s-a luptat cot la cot ore în șir cu Manuel Lettenbichler, pe o secțiune de viteză a abordat greșit un șant și s-a accidentat. Se vehiculează un genunchi „răsucit”, însă momentan nu sunt suficiente date. A vrut inițial să continue dar, durerile la nivelul genunchiului deveniseră prea acute. După acest incident, Letti trece la conducere.

Foto deschidere: Mihai Stetcu/Red Bull Content Pool

O zi foarte bună a avut Mario Roman, cu noul său apetit pentru secțiuni tehnice specifice trialului, care a terminat ziua pe locul doi. Timpul recuperat de pilotul spaniol îl aduce pe locul 3 în podiumul provizoriu la general. Colegul său din echipa Sherco, Wade Young, a rămas aproape de Lettenbichler, iar abandonul lui Jarvis l-a adus le locul secund în clasamentul general al zilei secunde.

La clasa Bronz un pilot român, Bogdan Marin Stelian Butiu, se află pe poziția a treia a clasei după cea de-a doua zi de concurs. Ceva mai jos, mai exact pe locul 23, îl găsim pe Pol Tarres cu motocicleta sa specială de adventure, o Yamaha Tenere 700.

Manuel Gyenes, singurul pilot care a terminat toate edițiile Red Bull Romaniacs, se află pe locul 12 în clasamentul clasei Silver. Menționăm că nu este complet refăcut după accidentare. Ceva mai în față, pe locul 10, se află tot un pilot român, Cristian Harpa.

Manuel Lettenbichler la Red Bull Romaniacs Vertical Madness Reloaded, Sibiu, Romania. Foto: Attila Szabo/Red Bull Content Pool

Premieră la Red Bull Romaniacs: bivuac

Piloții rămân în această seară în bivuac și sunt privați de orice fel de asistență tehnică, astfel că ei trebuie să-și repare singuri motocicletele. Din câte am văzut pe traseu, destule motociclete vor avea nevoie de îngrijiri după ce piloții le-au scăpat și au fost nevoiți să încerce de mai multe ori pentru a reuși urcările din secțiunile dificile.

Comentați?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Noutati moto

Noul Malaguti Madison 125

Sportiv, practic și… sportiv, noul Malaguti Madison 125 schimbă hainele față de...

Noutati moto

Aprilia SR GT 125 și 200, disponibile și în varianta MotoGP Replica

Aprilia a dezvelit o nouă variantă a scuterului său SR GT, disponibilă...

Noutati moto

Honda Motocompo s-a întors cu alt nume: Motocompacto

Honda oferea un motoscuter de cilindree mică numit Motocompo în urmă cu...

Noutati moto

Ducati Multistrada V4 S Grand Tour a debutat: iată ce aduce nou

Ducati a extins gama Multistrada cu un nou model, numit Multistrada V4...