Noul scuter cu trei roți Yamaha Tricity 300

La ultima ediție a Salonului Auto Moto de la Tokyo desfășurată la sfârșitul lunii trecute, compania japoneză Yamaha a prezentat în avanpremieră noul său model de scuter cu trei roți cu motor de 300 cmc.

Modelul Tricity al lui Yamaha crește în dimensiuni, devine mai elegant și beneficiază de un motor cu cu o capacitate majorată. Noul model de scuter a fost prezentat în premieră la Salonul Auto Moto de la Tokyo din octombrie și a fost botezat Tricity 300. Noul scuter cu 3 roți al producătorului moto japonez cu sediul la Iwata beneficiază de tehnologie Leaning Multi-Wheeler și de un motor monocilindric de 300 cmc care va fi cel mai probabil același cu cel al modelului XMax.

Dezvoltat pe baza conceptului 3CT prezentat în 2018, noul Tricity 300 are un stil foarte personalizat care îl face să pară mai degrabă un model Niken de dimensiuni mai mici decât unul apropiat ca dimensiuni de modelele Tricity 125 și 155 din aceeași gamă. Spre deobire de acestea două din urmă, Tricity 300 pate fi condus doar cu permis de categoria B.

La momentul sării, cei din conducerea producătorului Yamaha nu a dorit să facă cunoscute prea multe detalii cu privire la noul lor produs, dorind să facă declarații oficiale cu ocazia deschiderii ediței din 2019 a Salonului Moto EICMA de la Milano și care va avea loc în perioada 8 – 10 noiembrie.

Totuși, un lucru este cert, că noul scuter cu trei roți având caracterstici premium, este un model dedicat în principal mobilității urbane și transportului pe distanțe scurte pentru piețele de pe continental european.

Foto: Yamaha

Adaugati comentariu