Noul Ducati Streetfighter primele imagini

Streetfigther va fi cu siguranță cel mai puternic model de stradă de la Ducati. Acesta dispune de același motor V4 de la modelul Panigale și va concura în acest an la celebra cursă Pikes Peak.

Producătorul moto italian Ducati se pregătește pentru ediția din acest an a cursei Pikes Peak International Hill Climb care va debuta pe 30 iunie, cu Carlin Dunne care va concura cu prototipul Streetfighter V4.

Modelul Streetfighter V4 este derivat direct din modelul sport Panigale V4 și care spre deosebire de acesta beneficiază de un ghidon înalt și larg. Performanțele ridicate de la modelul Desmosedici Stradale cu motor de 1100 cmc sunt păstrate mulțumită noilor profile aerodinamice special concepute pentru acest model. „Streetfighter V4 va fi unul dintre protagoniștii Ducati World Premiere 2020”, declară Claudio Domenicali, CEO la Ducati. „Streetfighter V4 reprezintă varinata modelului Panigale de stradă și nu a existat, prin urmare, un scenariu mai bun decât Broadmoor Pikes Peak Internatonal Hill Climb pentru a dezvolta cel mai performant model de stradă pusă vreodată în producție. ” a mai ținut să precizeze același Claudio Domenicali.

Foto: Ducati

 

Adaugati comentariu