Home Noutati moto Benelli Leoncino în veriunea 250 la vânzare
Noutati moto

Benelli Leoncino în veriunea 250 la vânzare

2


După versiunea 500 lansată la începutul anului, este disponibilă la vânzare în dealerii autorizați versiunea 250 a modelului ″classic naked″ al producătorului moto italian din Pesaro pentru un preț de 3.490 de euro.

Benelli Leoncino 250 reprezintă o versiune cu motor de capacitate mai mică a modelului consacrat cu look clasic. Aceasta este echipată cu un motor monocilindric în patru timpi, răcit cu lichid, de 250 cmc, întâlnit și pe celelalte modele din gama Benelli, precum TRK. Distribuția motorului are două axe cu came în chiulasă și 4 supape pe cilindru alimentarea cu injecție electronică cu corp de accelerație cu diametrul clapetei de 37 mm, ambreiaj în baie cu ulei și cutie de viteze cu 6 trepte. Puterea și cuplul maxim dezvoltate sunt de 25.8 CP (19 kW) la 9250 rpm și 21 Nm (2.1 kgm) la 8000 rpm.

Cadrul realizat din oțel, se integrează perfect cu designul rezervorului, care oferă suprafețe echilibrate și dinamice, precum și partea din spate extrem de compactă. Suspensia lui Leoncino 250 este compusă în partea din față dintr-o furcă cu brațe oscilante cu diametru de 41 mm, în timp ce în partea din spate dispune de un braț articulat cu amortizor central de șoc cu autoreglare de 53 mm. Sistemul de frânare este dotat pe față cu singur disc flotant având diametrul de 280 mm, cu etriere cu patru pistoane, iar la partea din spate cu un disc cu diametrul de 240 mm și un etrier cu un singur piston. În standard sunt oferite jante din aliaj de 17 țoli care au montate anvelopele de110/70-R17 și 150/60-R17.

Grupul optic față este dotat cu tehnologie LED este complet reînnoit în comparație cu modelul Leoncino 500, beneficiind de un design elegant și modern. Instrumentarul de bord  este digital și lizibil în toate condițiile. La fel ca restul gamei, Leoncino 250 este caracterizat de leul stilizat ți poziționat pe apărătoarea frontală. Leoncino 250 este disponibil la toți dealerii Benelli în culorile alb, antracit și roșu la prețul de 3.490 euro.

Foto: Benelli 

Comentați?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Noutati moto

Triumph Thruxton Final Edition: cântec de lebădă pentru cafe-racer-ul britanic

Triumph a prezentat Thruxton Final Edition, versiunea care va reprezenta ultima serie...

Motociclete electriceMotocicliști începătoriNoutati motoRide test

Niu NQi GTS- Tesla scuterelor?

Timp de o săptămână mi-am lăsat termica printre electricele din showroomul Niu...

Motocicliști începătoriNoutati motoRide test

Mitt 125 GP2, sportivitate cu o inimă mică

Mitt vrea să cucerească inimile tinerilor de 16 ani cu o sportivă...

Noutati moto

Ducati Multistrada V4 RS: motor de Panigale V4 pentru noua variantă

Ducati a prezentat o nouă variantă a lui Multistrada, numită Multistrada V4...