Noul Benelli Imperiale 400 este disponibil la dealeri

Noul model în stil retro al companiei italiene cu sediul în Pesaro și prezentat la ediția de anul trecut al Salonului Moto EICMA de la Milano este disponibil din această lună la dealeri oficiali Benelli pentru un preț de bază de 3.990 euro.

Modelul Imperiale 400 de la Benelli este echipat cu un nou motor monocilindric în patru timpi cu răcit cu aer, distribuție cu un ax cu came în chiulasă, alimentat cu injecție electronică și care este în măsură să dezvolte o putere maximă de 21 CP.

Noul Imperiale 400 beneficiază de un cadru mixt format din tuburi și elemente realizate din oțel, suspensie față prevăzută cu o furcă telescopică dotată cu brațe de 41 mm diametru și cu deplasare de 121 mm iar suspensia spate cu braț oscilant și două amortizoare cu o deplasare de 55 mm.

Designul instalației de evacuare, inserțiile cromate implementate, farul rotund de dimensiuni generoase tipic retro și rezervorul în formă de lacrimă accentuează stilul vintage al acestui nou model de la Benelli.

Modelul Imperiale 400 este oferit clienților în culorile: vișiniu, negru și argintiu și este disponibil începând din această lună la toți dealerii Benelli cu un preț de bază de 3.990 euro.

Foto: Benelli

Adaugati comentariu