Home Noutati moto Fantic Motor: noile Motard și Enduro 50 și 125 la EICMA
Noutati moto

Fantic Motor: noile Motard și Enduro 50 și 125 la EICMA

1


Noile modele ale producătorului moto venetian prezentate cu ocazia Salonului Moto EICMA de la Milano din aceste zile sunt dedicate în special tinerilor motocicliști.

Motard 125 este unul dintre cele mai apreciate modele din această categorie de către tinerii motocicliști. Noua variantă restilizată este disponibilă în două versiuni: Performance și Competition care sunt mai elegante și mai bine accesorizate. De același tratament se bucură inclusiv varianta Enduro. Noutățile pentru anul 2020 se referă în special la unele detalii stilistice care acum sunt mai atrăgătoare precum și la capacul rezervorului care dispune de antifurt, ghidonul prevăzut cu dispozitiv de blocare și instalația de evacuare dotată cu protecție termică. Pentru ambele versiuni sunt acum disponibile noua generație de motoare Minarelli având distribuție cu 4 supape pe cilindru.

În ceea ce privește gama Motard și Enduro 50, pe lângă versiunea Performance este disponibilă acum și de versiunea Competition care înlocuiește în gamă versiunea Casa. Această versiune beneficiază de dotări suplimentare iar pentru ambele versiuni este oferită ca dotare standard dispozitivul de blocare a ghidonului. Pentru ambele versiuni este disponibil încontinuare motorul monocilindric 2T cu răcire pe apă.

Cu ocazia lansării noilor variante îmbunătățite, producătorul italian a fcut cunoscute inclusive prețurile de achiziție pentru acestea. Astfel, în configurația Motard și Enduro 50 în ambele versiuni de echipare(Performance și Competition), prețul de bază este de 3.490 de euro în timp ce pentru Motard și Enduro 125 în ambele versiuni, prețul pornește de la 3.990 de euro.

Foto: Fantic Motor

Comentați?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Noutati moto

Yamaha XSR900 GP: stil retro și tehnologie modernă într-o singură motocicletă

Dacă vrei să pară că mergi pe o motocicletă din anii ’80,...

Noutati moto

Triumph Thruxton Final Edition: cântec de lebădă pentru cafe-racer-ul britanic

Triumph a prezentat Thruxton Final Edition, versiunea care va reprezenta ultima serie...

Motociclete electriceMotocicliști începătoriNoutati motoRide test

Niu NQi GTS- Tesla scuterelor?

Timp de o săptămână mi-am lăsat termica printre electricele din showroomul Niu...

Motocicliști începătoriNoutati motoRide test

Mitt 125 GP2, sportivitate cu o inimă mică

Mitt vrea să cucerească inimile tinerilor de 16 ani cu o sportivă...