Home Noutati moto Noile modele aduse de Harley-Davidson în 2024
Noutati moto

Noile modele aduse de Harley-Davidson în 2024

38
2024 Location Photography - RA1250SE CVO Pan America. EMBARGOED UNTIL 1/24/24 10AM


Harley-Davidson a dezvăluit patru modele noi care vor face parte din gama de vehicule 2024 și care vor ajunge în dealeri până la sfârșitul lunii martie.

CVO PANAMERICA

Pan America își face debutul în versiunea CVO. Toate caracteristicile modelului Pan America 1250 Special au fost păstrate, inclusiv motorul Revolution Max 1250, suspensia semi-activă față și spate, ecranul tactil, modurile de pilotaj selectabile și tehnologia farurilor Daymaker Adaptive Headlamp. Modelul CVO Pan America dispune de o serie de accesorii selectate pentru a îmbunătăți călătoria, inclusiv suspensia Adaptive Ride Height, genți robuste din aluminiu, schimbător rapid Screamin’ Eagle, anvelope tubeless, sistem de iluminare frontală auxiliară cu LED-uri și placă de protecție din aluminiu.

CVO ROAD GLIDE ST

Bagger Road Glide ST se alătură și el gamei Custom Vehicle Operation. Șaua individuală și înălțătoarele de 15 cm, combinate cu noul ghidon, permit riderului să mențină o poziție verticală în șa. Printre principalele caracteristici ale noului model se numără cele două variante de culoare (Golden White Pearl sau Raven Metallic) cu grafică Screamin’Eagle, motorul Milwaukee-Eight 121 High Output V-Twin capabil să dezvolte 127 de cai putere și un cuplu de 193 Nm, greutatea de 363 kg (cu 11 kg mai puțin decât Road Glide-ul standard, datorită utilizării de noi materiale). Suspensie Showa complet reglabilă, etriere de frână Brembo, numeroase hărți de motor personalizabile și infotainment de lux cu adoptarea unui amplificator de 500 de wați și a unor difuzoare Rockford Fosgate Stage II de 6,5 inci.

STREET GLIDE ȘI ROAD GLIDE 2024

Modelele Street Glide și Road Glide 2024 sunt mai puternice, mai ușoare, mai dinamice și dispun de noi elemente de design, de la apărătoarea frontală până la gențile laterale.

Aerodinamica îmbunătățită sporește confortul pilotului și reduce impactul aerului asupra căștii la viteze mari cu o medie de 60%. Cursa suspensiei spate a crescut cu 76 mm (3 inch). Forma reproiectată a șeii dintr-o singură bucată și materialele de căptușeală oferă o îmbunătățire semnificativă a confortului.

Motorul modernizat Milwaukee-Eight 117 V-Twin dispune de un nou sistem de răcire care optimizează și mai mult confortul termic pentru pilot și de un flux de admisie și evacuare optimizat pentru o performanță sporită.

Tehnologia de infotainment este gestionată de Skyline OS prin intermediul unui ecran tactil color TFT de 12,3 inchi care înlocuiește toate instrumentele analogice și majoritatea comutatoarelor. Un nou amplificator audio de 200 de wați alimentează o pereche de difuzoare montate pe partea frontală.

 

Autor
Andrei Micu

Pasiunea pentru motociclete l-a determinat să și scrie despre ele, reușește să își transmită entuziasmul prin articolele în care transformă fiecare plimbare cu motocicleta într-o poveste interesantă. Caută în fiecare zi motociclete inedite pe care să le prezinte cititorilor. Pentru el sezonul moto nu se termină nici iarna. Pe lângă pasiunea pentru senzații tari pe două roți, activează ca voluntar de prim ajutor în cadrul programului „Există un erou în fiecare dintre voi”.

Comentați?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Comunitatea motoNoutati motoSaloane moto

MotorFest la final – București 2024

Expoziția de motoare a fost organizată de revista MotorXpert, susținută de Groupama...

Noutati moto

MotorFest 2024, Inaugurarea

București Mall și-a deschis porțile pentru un eveniment moto de amploare, aducând...

Comunitatea motoNoutati moto

Suzuki, expozant la MotorFest 2024

București Mall găzduiește primul său eveniment moto de amploare, aducând împreună majoritatea...

Noutati moto

La Motorfest 2024 poți câștiga un Trackday!

București Mall se pregătește să găzduiască primul său eveniment moto de amploare,...