Home Noutati moto Noile Ducati Scrambler 1100 PRO și Sport PRO
Noutati moto

Noile Ducati Scrambler 1100 PRO și Sport PRO

1


Scrambler 1100 PRO și Scrambler 1100 Sport PRO sunt ultimele noutăți ale companiei italiene Ducati și care vor fi disponibile la comercializare la sfârșitul lunii martie al acestui an.

Scrambler 1100 PRO și Scrambler 1100 Sport PRO sunt ultimele noutăți ale companiei italiene Ducati și care vor fi disponibile la comercializare la sfârșitul lunii martie al acestui an.

Ducati începe anul 2020 prin prezentarea a două noi modele Scrambler 1100 PRO și Scrambler 1100 Sport PRO care sunt alegerea ideală pentru cei care doresc să călărească pe distanțe lungi. Ambele au în dotare un motor de 1.079 cmc, caracterizat prin cuplu generos disponibil de la turații reduse, un rezervor realizat din oțel cu o capacitate de 15 litri și care, în combinație cu șaua confortabilă caracterizată de noua configurație, permite să faceți față chiar și celor mai lungi călătorii.

Noul Ducati Panigale V4 disponibil la dealeri

Stil iconic, sentimentul de libertate, dar și agilitate pe porțiunile de drum vitajate oferă o distracție garantată și contribuie din plin la spiritul care a dat naștere noilor Scrambler 1100 PRO și Scrambler 1100 Sport PRO. Dezvoltate în special pentru cei pasionați să călărească  în afara centrelor urbane, inclusiv în compania unui pasager, aceste noi variante reprezintă o alternativă suplimentară a motocicletei care vine în completarea gamei Land Of Joy Scrambler.

Scrambler 1100 PRO

Versiunea Scrambler 1100 PRO iese în evidență prin noua combianație de culori denumită „Ocean Drive”, cadrul principal tubular din oțel și cadrul posterior din aluminium, ambele de culoare neagră. Toate detaliile din aluminiu sunt de asemenea vopsite în negru. Evacuarea laterală dublă de partea dreaptă și suportul plăcuței pentru numărul de înmatriculare de dimensiuni reduse și asociată cu noua culoare, contribuie semnificativ la îmbunătățirea look-ului. Un alt element distinctiv este farul al cărui stil de tip ″panglică″ este inspirat de la modelele Ducati din anii ’70 când pentru a păstra exclusivitatea a fost implementat un semn în formă de „X” realizat din metal de culoare neagră în interiorul farului. Acesta reprezintă un detaliu care face ca motocicleta italiană să fie mai recunoscută și originală, chiar și cu farul stins.

Scrambler 1100 Sport PRO

Scrambler 1100 Sport PRO reprezintă cea mai spotivă versiune din gama Scrambler. Această versiune aduce cu ea toate detaliile stilistice ale variantei PRO și, în plus, este echipată cu suspensie Öhlins, ghidon și oglinzi retroviazoare în stil Café Racer. Versiunea 1100 Sport PRO este disponibilă în culoarea „Matt Black” (negru mat).

Expoziție specială Ducati la muzeul Volkswagen

Ambele versiuni Scrambler 1100 PRO beneficiază de echipamente electronice de top, echipate cu Ducati Traction Control (DTC), calibrat special pentru acest model și ABS Cornering, care garantează siguranța pe orice drum virajat. Cele trei moduri de conducere Active, Journey e City aflate în dotarea standard, ajută în special pe motocicliștii cu mai puțină experiență să găsească echilibrul potrivit în utilizarea componentelor electronice, alegând propriul stil de conducere.

Scrambler 1100 PRO și Scrambler 1100 Sport PRO vor fi disponibile la toți dealerii Ducati autorizați începând cu sfârșitul lunii martie 2020.

Foto: Ducati

Comentați?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Noutati moto

Yamaha XSR900 GP: stil retro și tehnologie modernă într-o singură motocicletă

Dacă vrei să pară că mergi pe o motocicletă din anii ’80,...

Noutati moto

Triumph Thruxton Final Edition: cântec de lebădă pentru cafe-racer-ul britanic

Triumph a prezentat Thruxton Final Edition, versiunea care va reprezenta ultima serie...

Motociclete electriceMotocicliști începătoriNoutati motoRide test

Niu NQi GTS- Tesla scuterelor?

Timp de o săptămână mi-am lăsat termica printre electricele din showroomul Niu...

Motocicliști începătoriNoutati motoRide test

Mitt 125 GP2, sportivitate cu o inimă mică

Mitt vrea să cucerească inimile tinerilor de 16 ani cu o sportivă...