MV Agusta Extinde Garanția Modelelor 2023 la 4 ani

Italienii de la MV Agusa au o legătură puternică cu KTM de câteva luni bune. Aceasta nu mai este un secret de multă vreme, iar cei de la Pierer Mobility, compania care deține KTM, GasGas și Husqvarna a început să facă schimbări în cadrul mărcii italiene.

Una dintre aceste schimbări este creșterea prezenței MV Agusta în toate țările în care operează aceasta, precum și revizuirea politicii de garanție. În contextul în care grupul Pierer a preluat distribuția de MV Agusta în Europa și în America de Nord, aceștia au propus și extinderea garanției de fabrică la patru ani.

Noua politică vine la doar șase luni de când grupul Pierer a început parteneriatul cu MV Agusta și a deschis reprezentanța cu numărul 100 de la acel moment. Până la finalul lui 2023, MV Agusta va deschide 180 de asemenea reprezentanțe, deci încă 80 față de câte sunt în prezent, ceea ce ar trebui să accelereze vânzările mărcii din Italia.

Programul de garanție extinsă este aplicat tuturor modelelor de generație 2023 și 2024, precum și celor care vor veni după acestea. Așadar, inclusiv motocicletele achiziționate anul trecut sunt eligibile dacă sunt de generație 2023 și încă au garanția de fabrică. Acest program a fost deja confirmat pentru Italia, Germania, Elveția, Austria, Franța, Spania și Regatul Unit.

Vor beneficia de el motocicletele la care nu s-a făcut nimic ce duce la pierderea garanției în mod normal. Iar proprietarii acestora ar trebui să primească și o confirmare scrisă a acestei garanții, dar nu este obligatoriu.

Desigur, scopul este să vină noi clienți către marca din Italia, inclusiv cei care aveau anumite temeri sau îndoieli legate de fiabilitatea pe termen mediu și lung. Pe lângă garanția de patru ani, MV Agusta oferă și un pachet de asistență rutieră 24/7, ceea ce ar trebui să aducă un plus de liniște în situațiile neplăcute.

Nu este clar când vor primi și clienții de pe alte piețe această garanție extinsă, respectiv dacă va fi o acțiune unificată la nivel de marcă, așa cum ar fi fost cel mai bun scenariu posibil. Să sperăm că deținătorii mărcii din Italia vor regla și acest aspect cu rapiditate, ca să beneficieze toți clienții de MV Agusta de această politică de companie.

Adaugati comentariu