Motocicleta potrivită – serviciu gratuit de consiliere la achiziție

Cauți motocicleta potrivită pentru tine și review-urile disponibile online nu te-au ajutat să ajungi la o decizie finală? Sau cauți o motocicletă second hand, aproape că ai memorat anunțurile, dar ai rețineri în a cumpăra pentru că nu știi cu ce ladă de scule te-ai putea alege? Nu trebuie să fii mecanic pentru a-ți lua liniștit o motocicletă folosită! E suficient să știi pe cineva la care poți apela. Pe lângă prietenii care își pot da cu părerea, ai mai multe variante la care poți apela. Mai jos găsiți câteva detalii despre “Motocicleta Potrivită”.

Pe lângă faptul că vorbește mult și îi place să explice, îl ajută și experiența. Participă la curse, oferă consultanță pentru ehipamente de protecție și accesorii, iar în plus are de partea lui statistica. Ce statistică? A văzut mii de motociclete ajunse în service, indeferent că pentru o simplă revizie sau o reparație capitală. Își va da seama dacă o motocicletă a fost îngrijită de-a lungul timpului sau doar pregătită pentru vânzare. Mânerele italienești și semnalizatoarele frumoase nu cântăresc prea mult atunci când roțile abia se învârt în gol din cauza rulmenților uzați.

Din categoria cealaltă, te poate ajuta în alegerea unei prime motociclete. Ar fi păcat să-ți cumperi motocicleta nouă mult visată și să descoperi că nu ți se potrivește. O sportivă te va chinui în oraș chiar dacă arată spectaculos până și parcată. Iar o motocicletă adventure s-ar putea să ți se potrivească mai bine decât un touring dedicat, dacă tot ce te interesează la drumuri lungi este confortul și o suspensie care să absoarbă denivelările.

Motocicleta potrivită

Este un serviciu gratuit pentru cei care își caută prima motocicletă, vor să o schimbe pe cea actuală sau pur și simplu caută una în plus. Pașii sunt simpli, iar de reținut este că vei avea pe cineva alături pe întregul proces de achiziție a unei motociclete, noi sau second hand.

Discutați și stabiliți împreună ce motocicletă ar fi cea mai potrivită în funcție de unde, cât și cum urmează să o folosești. Stabiliți un buget maxim, apoi căutați variantele disponibile în piață. Vizionați motocicletele găsite în momentul căutării. Se va face o evaluare privind punctele forte și slabe ale motocicletei, și vei primi un deviz de service ca să știi ce anume trebuie investit pentru a remedia eventualele defecte. La sfârșit alegeți cea mai potrivită motocicletă (pun intended).

Pe lângă cele de mai sus, îi puteți contacta pentru sfaturi privind echipamentul, consumabile cu un raport preț calitate foarte bun sau consiliere în caz de daună moto. Mai multe informații și datele de contact le găsiți pe site-ul www.MotocicletaPotrivita.ro

Foto: Facebook, Motocicleta Potrivită

Adaugati comentariu