Home Noutati moto MOTO-HUB BMW – al patrulea showroom BMW Motorrad în România
Noutati moto

MOTO-HUB BMW – al patrulea showroom BMW Motorrad în România

20


După aproape doi ani ca service BMW Motorrad, MOTO-HUB BMW Motorrad se extinde oficial de la începutul lunii Aprilie într-un centru complet integrat, dedicat mărcii, cu o reorganizare completă şi concentrată atent pe calitatea servicilor oferite. Un nou spaţiu este deja în pregătire şi va fi deschis în următoarele patru luni. Alături de un portofoliu complet de soluţii de service şi vânzări de motociclete noi şi second hand, clienţii pot apela la MOTO-HUB pentru închirieri, organizare de tururi naţionale şi internaţionale, workshop-uri şi cursuri de pilotaj defensiv, o gamă largă de echipamente tehnice şi accesorii, cu branduri precum Klim şi Wunderlich, alături de gama oficială BMW Motorrrad. Suprafața totală a noii investiţii este de 700m2, și este situată în zona de Nord a orașului. Pe lângă partea de service cu o suprafață de 250 m2 (4 rampe complet echipate) va exista un showroom generos de 450 m2, care include o sală de cursuri şi întâlniri alături de o zonă de relaxare.

„După aproape doi ani de experienţă ca service BMW Motorrad, am învăţat mult şi am înţeles că trebuie să devenim și mai buni pe partea de calitate a serviciilor pe care le oferim. Transformarea într-un centru complet integrat BMW Motorrad nu înseamnă doar o extindere a gamei de servicii, dar şi un efort permanent de a creşte calitatea serviciilor noastre, aceasta urmând să definească noua direcție. Nu am investit doar într-un showroom nou, ci şi în cele mai noi echipamente de service. Amintim aici de un stand special BMW pentru reparații motociclete BMW și echipament dedicat pentru diagnoză”, explică Daniel Pintilie, General Manager MOTO-HUB BMW Motorrad.

[sliders_pack id=”55371″]

Moto-Hub BMW – One stop shop

Noul showroom devine un adevărat „One Stop Shop” pentru echipamente și servicii moto integrate, de la tururi, închirieri, service autorizat BMW, piese originale, vânzări moto, echipamente și accesorii premium. Este primul și singurul magazin online pentru echipamente și accesorii moto, din toată rețeaua de dealeri BMW Motorrad, din România. Este singurul dealer BMW Motorrad din România care oferă tururi interne si internaționale cu servicii complete (planificare, organizare și ghid) și are în portofoliu o ofertă de tururi diversificată şi unică prin abordare. Pentru doritori, există trei evenimente în pregătire: un tur în Maroc, unul în Grecia și altul, mai spectaculos, în Columbia.  Nu în ultimul rând, dealer-ul oferă acces la preţuri preferenţiale pentru cele mai bune cursuri de siguranță rutieră și de dezvoltare a abilităților de pilotaj în off-road, pe șosea ori pe circuit, prin rețeaua proprie de colaboratori și instructori autorizați BMW Motorrad.

„În 2020 am marcat al 12-lea an consecutiv de creştere BMW Motorrad în România. Cu un plus de de 23%, am depăşit prima dată în istoria prezenţei noastre în România pragul de 400 de unităţi, atingând un total de 471 motociclete. Primul trimestru al acestui an vine cu un nou record de vânzări, cu un total de 166 de unităţi, o creştere de 38% faţă de acelaşi trimestru al anului precedent. Ne bazăm pe un pachet de servicii mature, aşa cum este BMW Easy Ride Select, şi o gamă mai bogată ca niciodată. Chiar în plină pandemie deschidem o serie de investiţii de extindere a reţelei noastre de parteneri autorizaţi, iar MOTO-HUB BMW Motorrad marchează startul acestui demers. Este un semn de încredere puternică în marcă şi confirma eforturile noastre pentru a îmbunătăţii serviciile pe care le oferim”, explică Ionuţ Bâtu, Brand Manager BMW Motorrad România şi Bulgaria.

Comentați?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Comunitatea motoNoutati motoSaloane moto

MotorFest la final – București 2024

Expoziția de motoare a fost organizată de revista MotorXpert, susținută de Groupama...

Noutati moto

MotorFest 2024, Inaugurarea

București Mall și-a deschis porțile pentru un eveniment moto de amploare, aducând...

Comunitatea motoNoutati moto

Suzuki, expozant la MotorFest 2024

București Mall găzduiește primul său eveniment moto de amploare, aducând împreună majoritatea...

Noutati moto

La Motorfest 2024 poți câștiga un Trackday!

București Mall se pregătește să găzduiască primul său eveniment moto de amploare,...