Home Echipament Moto E Motion – nou magazin în București
EchipamentNoutati moto

Moto E Motion – nou magazin în București

2


Moto E Motion a deschis un magazin fizic în București, pe care l-a inaugurat la începutul lui aprilie 2021. După o evoluție constantă pe piața echipamentelor moto din România, compania se extinde prin noul showroom în încercarea de a fi mai aproape de clienți. Și cum mulți dintre ei sunt din această zonă, decizia amplasării în București a fost una normală. Serviciul de comenzi online funcționează foarte bine, însă știm toți că măsurătorile de acasă nu se potrivesc mereu cu un anume calapod văzut pe internet. Punând accent pe calitatea serviciilor oferite clienților, Moto E Motion a decis să investească într-un showroom dedicat și nu doar într-un spațiu de depozitare pe post de hub logistic.

Magazinul Moto E Motion București din calea Virtuții 44 este organizat pe trei nivele, acoperind o gamă largă de produse, de la echipamente de off road la cele dedicate pentru circuit. Produsele și mărcile comercializate le puteți afla ușor de pe situl lor www.motoemotion.ro, însă cel puțin două lucruri trebuie precizate. Primul este faptul că pentru a comercializa echipamentele cu airbag Alpine Stars trebuie să fii delear autorizat direct de producător, în urma unei pregătiri corespunzătoare. Al doilea este despre Macna, o marcă importată chiar de Moto E Motion. Anul acesta, prin statusul său de importator, Moto E Motion a reușit să-i ofere lui Vlad Neaga, sportiv pe care îl susține în acest an și campion în exercițiu al clasei 1000 stock din Moto RC, un combinezon moto croit individual pe măsurătorile sale.

O echipă de consilieri bine pregătită și pasionată vă poate sfătui și ghida în alegerea celui mai potrivit echipament, având în vedere toate particularitățile (de la conformația fizică personală la condițiile și durata în care urmează să folosiți viitorul echipament).

Comentați?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Noutati moto

Triumph Thruxton Final Edition: cântec de lebădă pentru cafe-racer-ul britanic

Triumph a prezentat Thruxton Final Edition, versiunea care va reprezenta ultima serie...

Motociclete electriceMotocicliști începătoriNoutati motoRide test

Niu NQi GTS- Tesla scuterelor?

Timp de o săptămână mi-am lăsat termica printre electricele din showroomul Niu...

Motocicliști începătoriNoutati motoRide test

Mitt 125 GP2, sportivitate cu o inimă mică

Mitt vrea să cucerească inimile tinerilor de 16 ani cu o sportivă...

Noutati moto

Ducati Multistrada V4 RS: motor de Panigale V4 pentru noua variantă

Ducati a prezentat o nouă variantă a lui Multistrada, numită Multistrada V4...