Home Noutati moto Long Way Up are premiera pe 18 septembrie. Iată trailer-ul
Noutati moto

Long Way Up are premiera pe 18 septembrie. Iată trailer-ul

19


Aventurile “electrizante” ale lui Ewan McGregor și Charley Boorman în Long Way Up vor avea premiera globală vineri, 18 septembrie, pe Apple TV. La această dată vor fi disponibile primele trei episoade ale serialului “Long Way Up” realizat de Apple Original.

După cum probabil știți deja, Long Way Up îi aduce împreună pe Ewan McGregor și pe Charlie Boorman după mai bine de un deceniu de la ultima lor aventură motorizată în jurul lumii. Cei doi au străbătut cu motociclete electrice Harley-Davidson LiveWire® peste 21.000 km,13 țări și au trecut prin 16 frontiere ajungând din vârful Americii de Sud până în Los Angeles. Serialul original Apple TV a fost realizat fără scenariu de către celebrul duo și colaboratorii lor de lungă durată, regizorii David Alexanian și Russ Malkin, care îi urmează primele două camioane electrice Rivian fabricate vreodată.

Primele trei episoade ale serialului fără scenarii din 11 părți vor avea premiera globală pe Apple TV + vineri, 18 septembrie. Noi episoade vor fi lansate săptămânal, în fiecare vineri.

Apple TV + este disponibil în aplicația Apple TV pe iPhone, iPad, Apple TV, iPod touch, Mac, anumite televizoare inteligente Samsung și LG, dispozitive Amazon Fire TV și Roku, precum și la tv.apple.com, pentru 4,99 USD pe lună cu o încercare gratuită de șapte zile. Aplicația Apple TV va fi disponibilă pe televizoarele inteligente Sony și VIZIO la sfârșitul acestui an. Pentru o perioadă limitată, clienții care achiziționează un nou iPhone, iPad, Apple TV, Mac sau iPod touch se pot bucura gratuit de un an de Apple TV +.

Comentați?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Comunitatea motoNoutati motoSaloane moto

MotorFest la final – București 2024

Expoziția de motoare a fost organizată de revista MotorXpert, susținută de Groupama...

Noutati moto

MotorFest 2024, Inaugurarea

București Mall și-a deschis porțile pentru un eveniment moto de amploare, aducând...

Comunitatea motoNoutati moto

Suzuki, expozant la MotorFest 2024

București Mall găzduiește primul său eveniment moto de amploare, aducând împreună majoritatea...

Noutati moto

La Motorfest 2024 poți câștiga un Trackday!

București Mall se pregătește să găzduiască primul său eveniment moto de amploare,...