Home Noutati moto Long Way Up are premiera pe 18 septembrie. Iată trailer-ul
Noutati moto

Long Way Up are premiera pe 18 septembrie. Iată trailer-ul

1


Aventurile “electrizante” ale lui Ewan McGregor și Charley Boorman în Long Way Up vor avea premiera globală vineri, 18 septembrie, pe Apple TV. La această dată vor fi disponibile primele trei episoade ale serialului “Long Way Up” realizat de Apple Original.

După cum probabil știți deja, Long Way Up îi aduce împreună pe Ewan McGregor și pe Charlie Boorman după mai bine de un deceniu de la ultima lor aventură motorizată în jurul lumii. Cei doi au străbătut cu motociclete electrice Harley-Davidson LiveWire® peste 21.000 km,13 țări și au trecut prin 16 frontiere ajungând din vârful Americii de Sud până în Los Angeles. Serialul original Apple TV a fost realizat fără scenariu de către celebrul duo și colaboratorii lor de lungă durată, regizorii David Alexanian și Russ Malkin, care îi urmează primele două camioane electrice Rivian fabricate vreodată.

Primele trei episoade ale serialului fără scenarii din 11 părți vor avea premiera globală pe Apple TV + vineri, 18 septembrie. Noi episoade vor fi lansate săptămânal, în fiecare vineri.

Apple TV + este disponibil în aplicația Apple TV pe iPhone, iPad, Apple TV, iPod touch, Mac, anumite televizoare inteligente Samsung și LG, dispozitive Amazon Fire TV și Roku, precum și la tv.apple.com, pentru 4,99 USD pe lună cu o încercare gratuită de șapte zile. Aplicația Apple TV va fi disponibilă pe televizoarele inteligente Sony și VIZIO la sfârșitul acestui an. Pentru o perioadă limitată, clienții care achiziționează un nou iPhone, iPad, Apple TV, Mac sau iPod touch se pot bucura gratuit de un an de Apple TV +.

Comentați?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Noutati moto

Noul Malaguti Madison 125

Sportiv, practic și… sportiv, noul Malaguti Madison 125 schimbă hainele față de...

Noutati moto

Aprilia SR GT 125 și 200, disponibile și în varianta MotoGP Replica

Aprilia a dezvelit o nouă variantă a scuterului său SR GT, disponibilă...

Noutati moto

Honda Motocompo s-a întors cu alt nume: Motocompacto

Honda oferea un motoscuter de cilindree mică numit Motocompo în urmă cu...

Noutati moto

Ducati Multistrada V4 S Grand Tour a debutat: iată ce aduce nou

Ducati a extins gama Multistrada cu un nou model, numit Multistrada V4...