Home Noutati moto Honda – showroom dedicat în Cluj
Noutati moto

Honda – showroom dedicat în Cluj

0


Pentru a veni în întâmpinarea clienților moto din Cluj Napoca și orașele apropriate, Dealerul Honda Moto din Cluj – Autosincron, a hotărât să lanseze un nou showroom dedicat Honda Moto, cu o suprafață de peste 300 mp unde clienții Honda pot descoperi întreaga gamă de motociclete Honda precum și o gama largă de accesorii și echipamente Honda.

Noul showroom din Strada Cometei Nr. 7, Cluj-Napoca 400493, inaugurat pe data de 21 iulie 2021 respectă standardele de brand impuse de Honda la nivel European, iar activitatea de vânzări este desfașurată de doi consilieri de vânzări dedicați și certificați Honda. Dealerul Autosincron și-a început activitatea de vânzări și service Honda Moto în noiembrie 2019 reușind ca până în prezent să vândă un număr considerabil de unități Honda, o mare parte din acestea fiind comercializate oferind avantajele programelor RABLA Moto.

Cu ocazia lansării oficiale a noului Showroom, Dealerul Autosincron a pregătit o flotă de test ride formată din nouă motociclete ce pot fi testate în perioada 26-31 Iulie: Goldwing, Fireblade, CBR650R, Africa Twin, Rebel 1100, Forza 750, CB500X, CB650R si NC750X. Pentru programare la test ride, clienții pot contacta unul dintre consilierii de vanzari la numarul de telefon: 0726.137.947 sau prin email la daniel.ciceu@autosincron.com.

Prin aceasta investiție, Autosincron își propune să ofere clienților Honda posibilitatea de a descoperi și testa motocicletele Honda într-un mediu special amenajat dupa standardele de brand și, în același timp, să ofere servicii de consiliere și service de cea mai buna calitate.

Comentați?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Noutati moto

Noul Malaguti Madison 125

Sportiv, practic și… sportiv, noul Malaguti Madison 125 schimbă hainele față de...

Noutati moto

Aprilia SR GT 125 și 200, disponibile și în varianta MotoGP Replica

Aprilia a dezvelit o nouă variantă a scuterului său SR GT, disponibilă...

Noutati moto

Honda Motocompo s-a întors cu alt nume: Motocompacto

Honda oferea un motoscuter de cilindree mică numit Motocompo în urmă cu...

Noutati moto

Ducati Multistrada V4 S Grand Tour a debutat: iată ce aduce nou

Ducati a extins gama Multistrada cu un nou model, numit Multistrada V4...