Honda prezintă modelul CR cu propulsie electrică

La Tokyo Motorcycle Show compania japoneză Honda a prezentat modelul CR Electric Prototype dezvoltat în colaborare cu firma Mugen.

În timp ce pe rețelele de socializare entuziaștii modelelor enduro(off-road) au concurat pentru a posta o interpretare fantezistă a noilor modele Honda 2T, compania japoneză lucra pe un front complet diferit.

De fapt, Honda a profitat de evenimentul din țara de origine respectiv  Tokyo Motorcycle Show 2019 show-ului care s-a desfășurat în weekend, pentru a-și prezenta noul său model CR dotat cu propulsie electică.

Motocicleta, așa cum reiese inclusiv din scrisul de pe postament, este pentru moment doar un prototip, dar conform tradiției producătorilor moto japonezi se pare acesta este deja un model pregătit să intre în producția de serie într-un timp relativ scurt.

Producătorul nipon nu a dezvăluit nici detalii cu privire la caracteristicile tehnice, însă modelul este un adevărat cross full-size care aduce ca design și gabarit cu modelele CRF 250/450 aflat momentan în producție și care au ca și caracteristici cadrul din aluminiu Honda care cuprinde motorul și acumulatorul protejate de un scut realizat din material plastic.

Motorul a fost dezvoltat în colaborare cu firma Mugen, proprietar al tehnologiei EV adoptată în campionatul Superbike cu modelul Mugen Shinden dotat cu propulsie electrică și care în ultimii ani a dominat acest campionat.

Foto: Honda

Adaugati comentariu