Home Noutati moto Honda ADV 350, Forza 350 și Forza 125 primesc noi culori pentru 2024
Noutati moto

Honda ADV 350, Forza 350 și Forza 125 primesc noi culori pentru 2024

204


Honda a aplicat actualizări și în gamele ADV și Forza pentru 2024, deși elementele noi pentru generația 2024 au fost dezvăluite anterior.

Mai precis, niponii au hotărât să integreze un port USB-C, un parbriz reglabil elecric și sistemul Smart Key pentru modelele Forza 125 și 350, precum și noi culori în ofertă. Acestea vin în compania blocurilor optice duble, ce par a fi sculptate, și a carenelor angulare inspirate de la modelul mai mare, Forza 750. Sub șaua lui Forza, spațiul de depozitare este acum mai mare și poate găzdui două căști integrale.

Motorizarea modelului numit 350 este un monocilindru de 330 cmc, răcit cu lichid și cu injecție, ce asigură 29 de cai-putere și 31 Nm. Fratele Forza 125 respectă normele A1 și are un monocilindru de 125 cmc, ce oferă 14.7 cai-putere și 12 Nm. Ambele modele Forza vin cu Honda Selectable Torque Control, adică felul în care Honda numește sistemul său de control al tracțiunii.

Culoarea nouă în gama forza se numește Pearl Sienna Red, dar există și o ediție specială a modelului de 125 ce vine în nuanța Matt Cynos gray Metallic, cu jante finisate pe roșu și o șa cusută cu fir negru. Nu lipsesc scărițe negre, precum și ornamente negre pentru ochelarii ceasurilor de bord. Modelul Forza 350 este oferită în nuanțele Pearl Nightstar Black și Matt Pearl Cool White.

Între timp, modelul Honda ADV 350 vine cu același propulsor găsit pe Forza 350, de 29 de cai-putere și 31 Nm. Agregatul este montat într-un cadru tubular de oțel, iar suspensia față cu furcă inversată are jambe de 37 mm. Suspensia spate are două amortizoare cu rezervor separat, menite să asigure maximum de confort atât pe șosea, cât și pe teren accidentat, acesta fiind un scuter cu influențe adventure.

Honda ADV 350 se mândrește și el cu parbriz reglabil electric, precum și cu încărcător USB-C și spațiu pentru două căști integrale sub șa. Ceasurile de bord sunt afișate pe un ecran LCD. Din punct de vedere stilisic, Honda a mers pe inspirația de la X-ADV, iar gama ADV 350 poate fi comandată la alegere într-una din patru nuanțe disponibile.

Acestea se numesc Pearl Falcon Gray, Matt Pearl Pacific Blue, Matt Coal Black Metallic și Matt Pearl Cool White. Indiferent de culoarae aleasă, toate modelele menționate mai sus sunt produse în uzina Honda din Italia, poziționată pe coasta adriatică, iar livrările la dealeri încep din această lună. Dacă v-a făcut vreunul cu ochiul și vă mișcați rapid, s-ar putea să aveți cheile lui în buzunar mai devreme decât ați crede.

Autor
Sebastian Toma

Redactor șef MotorXpert. Jurnalist auto cu 15 ani de experiență, atât în online, cât și în print. A activat la publicații auto precum Automarket, autoevolution, Auto Bild România și 4×4 Adventure. A făcut parte și din proiectul Cavaleria, unde a realizat clipuri video pe YouTube și Instagram. Cariera sa l-a purtat și la publicații redactate exclusiv în limba engleză. Pasionat de tot ce se mișcă și are motor de când era copil, a reușit să transforme pasiunea vieții sale în meserie. Pe lângă pasiunea pentru automobile și motociclete, Sebastian apreciază în mod deosebit sportul cu motor.

Comentați?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

EchipamentNoutati motoPiata motoPrezentareRide testSaloane motoUtile

MOTO MUS – Grand Opening București

MOTO MUS  își deschide oficial porțile noului Showroom din București Evenimentul va debuta...

Comunitatea motoNoutati motoPrezentare

The Distinguished Gentleman’s Ride 2024

România, printre cele mai generoase țări implicate în strângerea de fonduri pentru...

Comunitatea motoMotociclete inediteNoutati motoPrezentareUtile

Distinguished Gentleman’s Ride, pe 19 mai la București

Evenimentul caritabil Distinguished Gentleman’s Ride va avea startul pe 19 mai, concomitent...

Noutati motoRide test

Test Honda NX500, Polivalentul

Noua motocicletă care înlocuiește în gama Honda popularul CB500X Cei care au...