Home Noutati moto Honda a creat prima motocicletă cu sistemul CarPlay
Noutati moto

Honda a creat prima motocicletă cu sistemul CarPlay

18


Honda a anunțat prima motocicletă cu CarPlay. Modelul va include compatibilitatea Apple CarPlay, fiind și singura companie care scoate pe piață așa ceva. Honda a dezvăluit noua versiune 2018 a motocicletei Gold Wing Touring. Totuși, fiind o motocicletă și nu o mașină, există câteva diferențe majore ale modului în care funcționează CarPlay.

Aceasta va avea un ecran LCD de 7 inci, dar cel din fața ecranului nu va  putea să interacționeze cu CarPlay prin atingeri, pentru că nu este tactil. Utilizatorii își conectează iPhone-ul la sistemul de informații al Honda printr-unul din cele două porturi USB amplasate în compartimentul portbagajului din spate sau printr-o mufă mică integrată în rezervorul motocicletei.

Conectarea se poate face și prin Bluetooth și va exista o opțiune care le va permite accesul la Siri, apeluri telefonice și alte caracteristici vocale. Există două opțiuni pentru navigarea interfeței CarPlay: un joystick cu patru direcții, montat pe mânerul din stânga, sau un buton rotativ, poziționat pe rezervor.  Motocicleta Gold Wing Touring va avea o transmisie automată cu dublu ambreiaj cu șapte trepte opționale și o suspensie adaptabilă. Aceasta va fi lansată în februarie 2018 și începe de la 23.500 de dolari pentru o versiune manuală cu șase trepte, fără portbagaj. O transmisie cu șase trepte cu dublu ambreiaj poate fi pusă la dispoziție pentru un plus de 1.000 de dolari.

Sursa Playtech, sursa foto

Comentați?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Comunitatea motoNoutati motoSaloane moto

MotorFest la final – București 2024

Expoziția de motoare a fost organizată de revista MotorXpert, susținută de Groupama...

Noutati moto

MotorFest 2024, Inaugurarea

București Mall și-a deschis porțile pentru un eveniment moto de amploare, aducând...

Comunitatea motoNoutati moto

Suzuki, expozant la MotorFest 2024

București Mall găzduiește primul său eveniment moto de amploare, aducând împreună majoritatea...

Noutati moto

La Motorfest 2024 poți câștiga un Trackday!

București Mall se pregătește să găzduiască primul său eveniment moto de amploare,...