Home Noutati moto Honda a creat prima motocicletă cu sistemul CarPlay
Noutati moto

Honda a creat prima motocicletă cu sistemul CarPlay

1


Honda a anunțat prima motocicletă cu CarPlay. Modelul va include compatibilitatea Apple CarPlay, fiind și singura companie care scoate pe piață așa ceva. Honda a dezvăluit noua versiune 2018 a motocicletei Gold Wing Touring. Totuși, fiind o motocicletă și nu o mașină, există câteva diferențe majore ale modului în care funcționează CarPlay.

Aceasta va avea un ecran LCD de 7 inci, dar cel din fața ecranului nu va  putea să interacționeze cu CarPlay prin atingeri, pentru că nu este tactil. Utilizatorii își conectează iPhone-ul la sistemul de informații al Honda printr-unul din cele două porturi USB amplasate în compartimentul portbagajului din spate sau printr-o mufă mică integrată în rezervorul motocicletei.

Conectarea se poate face și prin Bluetooth și va exista o opțiune care le va permite accesul la Siri, apeluri telefonice și alte caracteristici vocale. Există două opțiuni pentru navigarea interfeței CarPlay: un joystick cu patru direcții, montat pe mânerul din stânga, sau un buton rotativ, poziționat pe rezervor.  Motocicleta Gold Wing Touring va avea o transmisie automată cu dublu ambreiaj cu șapte trepte opționale și o suspensie adaptabilă. Aceasta va fi lansată în februarie 2018 și începe de la 23.500 de dolari pentru o versiune manuală cu șase trepte, fără portbagaj. O transmisie cu șase trepte cu dublu ambreiaj poate fi pusă la dispoziție pentru un plus de 1.000 de dolari.

Sursa Playtech, sursa foto

Comentați?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Noutati moto

Noul Malaguti Madison 125

Sportiv, practic și… sportiv, noul Malaguti Madison 125 schimbă hainele față de...

Noutati moto

Aprilia SR GT 125 și 200, disponibile și în varianta MotoGP Replica

Aprilia a dezvelit o nouă variantă a scuterului său SR GT, disponibilă...

Noutati moto

Honda Motocompo s-a întors cu alt nume: Motocompacto

Honda oferea un motoscuter de cilindree mică numit Motocompo în urmă cu...

Noutati moto

Ducati Multistrada V4 S Grand Tour a debutat: iată ce aduce nou

Ducati a extins gama Multistrada cu un nou model, numit Multistrada V4...