Home Utile Craiova Rent a Car – soluția ideală pentru deplasarea în oraș și în împrejurimi
Utile

Craiova Rent a Car – soluția ideală pentru deplasarea în oraș și în împrejurimi

0


Craiova Rent a Car reprezintă o companie ce oferă servicii competitive pentru închirieri auto în Craiova, care pot fi atât cu șofer, cât și fără. Autoturismele pot fi livrate chiar la Terminalul de Sosiri de la Aeroportul Internațional de lângă oraș, în mod gratuit, ajutând la facilitarea modului în care turiștii se pot deplasa.

Flota de mașini

Clienții care optează pentru serviciile acestei companii pot alege dintr-o gamă variată de autoturisme, în funcție de nevoile personale: mașini mici, ideale pentru una, două persoane, mașini mai mari sau chiar SUV-uri, microbuze, autoturisme de lux sau unele de tip economic. Toate aceste variante le sunt puse la dispoziție celor care accesează site-ul craiovarentacar.

Cum se pot realiza rezervările?

Rezervările pot fi făcute foarte ușor, prin diferite metode. În primul rând, pe pagina de Internet mai sus menționată există un formular care poate fi completat în doar câteva minute. După trimiterea acestuia către reprezentanții companiei, clienții sunt contactați pentru confirmare. De asemenea, turiștii mai au la dispoziție și numărul de telefon 0762135800 sau adresa de email office@craiovarentacar.ro. Un mare avantaj este ca în momentul în care se face o rezervare, clienții nu trebuie să plătească un avans. Prețurile se achită în momentul în care mașina este luată în primire de către șoferi.

Tot pe site-ul companiei de închirieri mașini la aeroportul din Craiova există un calculator online prin care oricine poate afla prețul pentru un autoturism, în funcție de perioada dorită. În plus, anumite perioade vin la pachet cu promoții și reduceri substanțiale pentru cei care apelează la serviciile acestei companii.

Autoturisme bine întreținute

Fiecare vacanță sau deplasare în interes de serviciu se poate transforma într-o experiență plăcută, atunci când clienții aleg mașina ideală cu ajutorul căreia să se deplaseze, atât în Craiova, cât și în afara orașului. Toate autoturismele din flota disponibilă sunt extrem de bine întreținute, atât din punct de vedere al curățeniei, cât și din punct de vedere tehnic. Fiecare mașină are inspecția tehnică la zi, dar și asigurarea plătită. Atunci când autoturismele sunt predate clienților, acestea au plinul făcut, cu precizarea că mașinile trebuie returnate în aceeași condiție.

Pentru a se asigura că oferă clienților tot sprijinul posibil, reprezentanții Craiova Rent a Car dispun și de un Chat online, care poate fi utilizat mereu, indiferent dacă este noapte sau zi. Astfel, cei interesați pot afla toate detaliile de care au nevoie înainte de a-și alege mașina potrivită! De asemenea, compania pune la dispoziția șoferilor asistență rutieră, care este inclusă în prețul de închiriere, în cazul în care este nevoie. Dacă la un autoturism apar defecțiuni care nu s-au produs din cauza clienților, poate fi înlocuit cu un alt model.

Toate detaliile despre închirierea unui autoturism sunt stipulate atât pe site-ul firmei, cât și în contractul de închirere. Este recomandat ca acest act să fie citit foarte bine, pentru a se evita situații neplăcute. În plus, cu cât perioada de închiriere este mai mare, cu atât tarifele scad, putând ajunge pentru anumite modele chiar și la doar 11 euro pe zi!

Comentați?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

AccesoriiCascaUtile

Când trebuie înlocuită casca moto?

Soarele, căldura, utilizarea intensivă și depozitarea necorespunzătoare scurtează durata medie de viață...

CascaUtile

Cu căștile curate!

Haideți să acordăm puțină atenție căștilor noastre! Scopul lor principal este de...

Utile

Alegerea setului de anvelope de vară

Alegerea setului de anvelope de vară. Deseori luna aprilie încă ne mai...

steaguri vela
Utile

Steaguri vela – top 3 avantaje pentru folosirea în cadrul evenimentelor în aer liber

Promovarea brandului tău este esențială pentru a crește vizibilitatea și a atrage...