Home Comunitatea moto Harley-Davidson prezintă cea de-a 30-a ediție a adunării europene H.O.G.
Comunitatea motoNoutati moto

Harley-Davidson prezintă cea de-a 30-a ediție a adunării europene H.O.G.

52


Cea de-a 30-a ediție a celebrei întâlniri europene a Harley Owners Group va fi găzduită pentru prima dată în Senigallia, între 6 și 9 iunie 2024.

Harley-Davidson prezintă detaliile și programul celei de-a 30-a ediții mult așteptate a adunării europene a Harley Owners Group (H.O.G.), care va fi găzduită pentru prima dată în Senigallia, Italia, în perioada 6-9 iunie 2024.

Întâlnirea europeană H.O.G. este concepută ca o întâlnire gratuită în care pasionații de motociclete călătoresc prin Europa pentru a se regăsi unii pe alții. Găzduit în fiecare an într-o locație diferită, acest eveniment major atrage în mod regulat peste 50.000 de pasionați de motociclete, iubitori ai mărcii Harley-Davidson și membri ai Harley Owners Group. În acest an, evenimentul ajunge în Italia pentru a sărbători cea de-a 30-a ediție în orașul istoric Senigallia, situat în regiunea Marche, în apropiere de Ancona și la mai puțin de două ore la sud de Bologna.

Adunarea va cuprinde numeroase activități H.O.G. și Harley-Davidson, precum și muzică, mâncare italiană de calitate, divertisment, cumpărături și multe altele în acest oraș frumos și istoric. Harley-Davidson face echipă cu o serie de companii și mărci locale italiene pentru a oferi ceea ce promite a fi un eveniment spectaculos.

Un ingredient esențial al unui raliu H.O.G. este muzica, iar în acest an scena principală a evenimentului, din cadrul Pieței Garibaldi, situată în centrul orașului, nu putea fi mai impresionantă. Piața impunătoare, înconjurată de clădiri emblematice, va fi locul principal de desfășurare, iar joi, vineri și sâmbătă vor urca pe scenă headlineri și artiști din Italia și din străinătate. Programul muzical a fost pregătit de DJ Ringo, iar lista completă a artiștilor va fi anunțată foarte curând.

Harley-Davidson are spiritul de aventură și libertate în ADN-ul său, iar vizitatorii pot profita de acest lucru pentru a trăi o experiență off-road exclusivă pe Pan America 1250 Special, modelul exclusiv ADV Harley-Davidson. În cooperare cu autoritara academie italiană de turism de aventură „Di Traverso – Adventouring”, vizitatorii vor putea lua parte la o experiență de o jumătate de zi pe șosea și în off-road, abordând unele dintre cele mai bune trasee de drumuri de pământ din zonă. Această activitate va putea fi rezervată atât pentru posesorii de Harley-Davidson Pan America, cât și pentru posesorii altor modele ADV.

Iubitorilor de aventură li se va alătura la eveniment și pilotul de elită Dakar Joan Pedrero, care a făcut istorie terminând cea de-a 15-a ediție a Africa Eco Race pe un Harley-Davidson Pan America 1250™. Pedrero a terminat pe locul 1 la categoria maxitrail și pe locul 25 la general. Participarea Harley-Davidson la această competiție a demonstrat capacitatea și fiabilitatea modelului Pan America 1250. Aventura face parte din marcă, iar Pan America 1250 explorează noi modalități de a trăi cea mai autentică experiență Harley-Davidson, iar vizitatorii vor avea ocazia să o experimenteze la fața locului.

Harley-Davidson are, de asemenea, plăcerea de a anunța că Deus Ex Machina se va alătura și el sărbătorilor în calitate de partener al evenimentului, îmbogățind weekend-ul cu stilul său exclusivist custom, cultura motocicletelor și simțul aventurii.

Nu există adunare H.O.G. care să fie completă fără parada emblematică Harley-Davidson, care sâmbătă, 8 iunie, va vedea mii de motociclete trecând prin inima orașului, trecând prin locuri istorice importante. Pasionații vor avea, de asemenea, ocazia de a-și arăta motocicletele personalizate la Custom Bike Show, care va avea loc în Piazza Garibaldi vineri, 7 iunie.

Intrarea la eveniment va fi complet gratuită pentru toți motocicliștii. Pentru clienții care doresc ceva mai special, pachetele Rally Packs sunt acum disponibile aici. Mai multe detalii și oferte oficiale de cazare sunt disponibile aici. De asemenea, puteți rezerva cazarea direct aici.

 

Autor
Andrei Micu

Pasiunea pentru motociclete l-a determinat să și scrie despre ele, reușește să își transmită entuziasmul prin articolele în care transformă fiecare plimbare cu motocicleta într-o poveste interesantă. Caută în fiecare zi motociclete inedite pe care să le prezinte cititorilor. Pentru el sezonul moto nu se termină nici iarna. Pe lângă pasiunea pentru senzații tari pe două roți, activează ca voluntar de prim ajutor în cadrul programului „Există un erou în fiecare dintre voi”.

Comentați?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Noutati motoRide test

Călătorul perfect- Test Ducati Multistrada V4 S GT

Primul model nou de la Ducati pentru 2024 e Multistrada V4 S...

Comunitatea moto

Bucureștiul, asaltat de motoare

Promovarea siguranței și responsabilității în trafic – Parada moto Blackhelmets RC Într-un...

Comunitatea motoNoutati motoSaloane moto

MotorFest la final – București 2024

Expoziția de motoare a fost organizată de revista MotorXpert, susținută de Groupama...

Noutati moto

MotorFest 2024, Inaugurarea

București Mall și-a deschis porțile pentru un eveniment moto de amploare, aducând...