Harley-Davidson® București susține lupta împotriva pandemiei de Covid-19 printr-un proiect custom

Harley-Davidson® București se alătură luptei împotriva epidemiei de Covid-19 așa cum știe mai bine: prin pasiunea pentru motociclism și pentru cultura custom.

Proiectul Hero Iron are la bază un model Sportster® Iron 883TM – motocicleta simplă, dură și elegantă prin esență – care va fi modificată de către echipa de la Harley-Davidson® București.

Jumătate din banii încasați în urma vânzării motocicletei vor fi donați către Institutul Național de Boli Infecțioase „Prof. Dr. Matei Balș”, pentru a-i susține pe cei care luptă în prima linie cu teribila infecție care a afectat întreaga lume în ultimele săptămâni.

Pasiunea și priceperea membrilor echipei Nordvil Moto – noul dealer al mărcii americane – pentru modificarea motocicletelor Harley-Davidson® a primit recunoaștere internațională prin premiile obținute.

Modelul Sportster Iron 883 va fi modificat fără a i se altera caracterul simplu, redus la esență, care i-a adus atâta succes. Modificările vor include vopsirea aripilor, schimbarea scărițelor, a oglinzilor și alte câteva note foarte personale, pentru a întruchipa ideea de eroi care luptă pentru binele tuturor.

Bogdan Bucurescu, proprietarul Harley-Davidson® București a declarat: „Avem un sentiment al datoriei să ajutăm în lupta împotriva acestei teribile boli care a afectat o lume întreagă și s-o putem face în felul nostru. Proiectul Hero Iron este contribuția noastră la efortul mult mai mare pe care îl depun cei care își asumă atâtea riscuri personale în această perioadă pentru binele tuturor.”

Începutul proiectului (video) poate fi urmărit aici: https://bit.ly/2xknsCH

 

Adaugati comentariu