Home Noutati moto Harley-Davidson 2021: stilizări noi în gamă și un Street Bob 114
Noutati moto

Harley-Davidson 2021: stilizări noi în gamă și un Street Bob 114

20
MY21 Photography. FXBBS.


Până la lansarea din februarie a modelului Harley-Davidson Pan America, cea mai notabilă schimbare pentru gama 2021 a constructorului american este Street Bob 114. Așa cum îi spune și numele, modelul vine echipat cu versiunea de 114 inci cubici a motorului Milwaukee Eight V-Twin, fratele mai mare al “micuțului” 107. O motocicletă redusă la esențial, fără chichițe de design, Street Bob este unul dintre cele mai atractive modele din gama Softail, în special pentru cei care vor o bază exelentă pentru customizare.

Șasiul gamei Harley-Davidson Softail oferă aspectul clasic al unui hardtail, dar ascunde un amortizor sub șa. Astfel experiența la ghidon este temperată de o suspensie modernă. Motorul Milwaukee-Eight montat rigid întărește și mai mult șasiul și contribuie la obținerea unei platforme performante. V-Twin-ul are doi arbori de contrabalansare care anulează parțial vibrațiile, în pricipal la ralanti, pentru un confort îmbunătățit. 4 supape și două bujii pe cilindru, un raport de compresie de 10.0:1 și o arhitectură cu o singură axă cu came (pentru un sunet mai plăcut).

În 2021, Harley-Davidson Street Bob primește și o șa pentru pasager, pe lângă o schemă de culori exclusivă, cu logo și clasicul “Number One” pe rezervor. Celelalte culori sunt: Vivid Black, Stone Washed White Pearl, Baja Orange, Deadwood Green.

Fat Boy 114 primește în 2021 mici modificări de natură stilistică. Dintre ele amintim cromul satinat al evacurării și al motorului înlocuit de un crom polișat, strălucitor.

Harley-Davidson Fat Boy 114, model 2021

 

Harley-Davidson 2021 – Hot Rod Baggers

Modelele Street Glide Special și Road Glide Special vor fi disponibile în 2021 cu două noi scheme de culoare bitonale, ambele cu opțiunea de a lăsa toate elementele cromate pentru un aspect tradițional sau a le avea negre pentru acel sinister look. Opțional, pachetul de tehnologii de asistență electronică RDRS Safety Enhancements (anterior RDRS) va adăuga un plus în materie de siguranță și performanțe în timpul frânărilor, accelerărilor și frânelor de motor. Evident, plecarea din pantă asistată este prezentă.

LED adaptiv în gama CVO

Motocicletele CVO sunt realizate cu o grijă pentru detalii și finisări superioare. Ele sunt puse în mișcare de cel mai mare motor disponibil, cel de 117 inci cubici. Dincolo de RDRS Safety Enhancements inclus în standard, cu ale sale cornering ABS, Drag-Torque Slip Control, control al tracțiunii pe viraje sau sistem de monitorizare a presiunii în pneuri, printre tehnologiile prezente se numără și farul LED Adaptiv.

Daymaker®, pe numele său, înglobează 12 LED-uri suplimentare. Acestea sunt controlate de senzori și activate în funcție de circumstanțe cu ajutorul electronicii, iluminând în funție de înclinarea motocicletei zone de drum care ar fi rămas întunecate cu un far tradițional.

Harley-Davidson și Rockford Fosgate au lucrat împreună pentru a crea componente noi care produc un sunet legendar: un sistem audio avansat, de înaltă performanță, care împinge limitele, oferind difuzoare și amplificatoare concepute special pentru motociclete Harley-Davidson. Harley-Davidson Audio powered by Rockford Fosgate, cu difuzoare tri-axiale Stage II, este sistemul audio exclusiv pentru 2021 al modelelor CVO Street Glide și CVO Road Glide.

Comentați?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Comunitatea motoNoutati motoSaloane moto

MotorFest la final – București 2024

Expoziția de motoare a fost organizată de revista MotorXpert, susținută de Groupama...

Noutati moto

MotorFest 2024, Inaugurarea

București Mall și-a deschis porțile pentru un eveniment moto de amploare, aducând...

Comunitatea motoNoutati moto

Suzuki, expozant la MotorFest 2024

București Mall găzduiește primul său eveniment moto de amploare, aducând împreună majoritatea...

Noutati moto

La Motorfest 2024 poți câștiga un Trackday!

București Mall se pregătește să găzduiască primul său eveniment moto de amploare,...