Federația Internațională de Motociclism are un nou director sportiv

Federația Internațională de Motociclism are, începând cu 19 iunie, un nou director sportiv. Fabio Muner, în vârstă de 44 de ani, este italianul care va prelua departamentul. Muner a ocupat anterior posturi la Aprilia, Pirelli și Dainese.

De-a lungul carierei, Fabio Muner a coordonat echipe de ingineri și de specialiști în dezvoltare, dar și divizii de marketing. Muner face trecerea în echipa de conducere FIM după un mandat ca Director de Parteneriate Strategice la Dainese.

Fabio a studiat economie la Universitatea dni Trieste și vorbește fluent engleza și franceza. El va fi responsabil de coordonarea tuturor activităților legate de principalii protagoniști ai motociclismului, printre care Comisia Sportivă, piloți, echipe, promoteri și industrie.

Pornesc pe acest nou drum alături de Federația Internațională de Motociclism cu mult entuziasm și cu mândrie. Vreau să le mulțumesc președintelui Vito Ippolito și CEO-ului Steve Aeschlimann pentru că au încredere în mine. Aștept cu nerăbdare să-mmi pun la treabă abilitățile și cunoștințele dobândite în timp, de-a lungul unei cariere exclusiv în industria moto și în sport”, sunt declarațiile lui Fabio Muner.

Sunt convins că Fabio are toate capacitățile și experiența necesară pentru a coordona activitățile Federației”, spune CEO-ul FIM, Steve Aeschlimann. „Dincolo de pasiunea sa pentru motociclism și dincolo de cunoștințele sale, Fabio va aduce la Federație un tip puternic de management din lumea corporatistă.”

Adaugati comentariu