Echipa Rockstar Energy Husqvarna Factory Racing MXGP

Pauls Jonass și Arminas Jasikonis vor reprezenta echipa Rockstar Energy Husqvarna în Campionatul Mondial MXGP din 2019

Prezentarea oficială a echipei Rockstar Energy Factory Racing Husqvarna pentru MXGP din 2019, a avut loc zilele trecute și pentru care vor concura campionul mondial la MX2 în 2017, Pauls Jonass și Arminas Jasikonis. Echipa va fi completată ulterior cu pilotul Mikkel Haarup care va concura cu FC 250.

Cu mai mult de zece ani de experiență în cursele de motocross, fostul campion la MX2, Pauls Jonass va concura în MXGP pe un model Husqvarna FC 450. După o iarnă de recuperări lungi în urma unei operații la genunchi, Pauls încearcă să testeze cât mai mult timp modelul FC 450 înainte de începerea sezonului.

Deja capabil să termine pe podium în MXGP, talentatul lituanian Arminas Jasikonis a debutat pe modelul FC 450 la recentul campionat MX din Italia, iar acum este hotărât să arate potențialul său în clasa MXGP a Campionatului Mondial Motocross FIM în 2019.

Mikkel Haarup va concurat în schimb la toate etapele europene ale Campionatului Mondial FIM MX2 2019. După un start puternic în sezonul Internațional d’Italia MX2 2019, la finalul căruia a terminat pe locul al doilea, tânărul danez va debuta în mondialul MX2 deja în runda a doua la Matterley Basin, în Marea Britanie.

Foto: Husqvarna

 

 

Adaugati comentariu