Ducati Diavel 1260 S premiat cu Good Design Award

Considerat un model de referință în ceea ce privește design-ul, modelul Diavel 1260 S de la Ducati, a confirmat inclusiv în competițiile internaționale de design.

Considerat un model de referință în cee ace privește design-ul, modelul Diavel 1260 S de la Ducati, a confirmat inclusiv în competițiile internaționale de design.

Designul și caracterul motocicletelor sale au reprezentat înntotdeauna o valoare fundamentală pentru Ducati, iar premiile obținute pe plan internațional reprezintă o mărturie concretă pentru cât de mult efort și a câtă atenție acordă compania italiană acestui aspect.

Expoziție Ducati la muzeul Volkswagen

Diavel 1260 S este, fără îndoială, adevărata pictogramă de stil și design, care, după ce a câștigat importantul premiu european de design Red Dot Award, este de asemenea confirmat și în Statele Unite, acolo unde muscle cruiser-ul producătorul moto italian din Borgo Panigale a primit premiul Good Design.

Premiat de Chicago Athenaeum, Muzeul de Arhitectură și Design și de Centrul European pentru Arhitectură Art Design amd Urban Studies, Good Design Award este unul dintre cele mai importante și prestigioase premii pentru sectorul de design care, din 1950, recunoaște și certifică în fiecare an excelența mondială în acest domeniu.

Foto: Ducati

Adaugati comentariu