Ducati 916 sărbătorește 25 ani cu ediția limitată Panigale V4

Ediția limitată se va numi Panigale V4 25th Anniversary 916 și va fi realizată în doar 500 de exemplare numerotate. Motocicleta a fost prezentată vineri, 12 iulie, cu ocazia rundei americane Superbike, programată în acest weekend pe circuitul Laguna Seca, în prezența campionului mondial de patru ori, Carl Fogarty.

În urmă cu 25 de ani de ani era lansat modelul sport 916 de la Ducati, o motocicletă destinată să revoluționeze designul modelelor sport și să facă noi entuziaști pentru producătorul moto italian. Ducati 916 este o motocicleta unică prin stil, eleganță, lejeritate și inovație tehnologică, pe scurt un portdrapel al industriei moto Made in Italy.

Pentru a sărbători această aniversare, Ducati a prezentat la Pebble Beach(California) pe data de 12 iulie orele 20 ediția aniversară Panigale V4 25° Anniversario 916. Modelul va fi caracterizat de un aspect exclusiv și orinal, de componente mecanice derivate de la modelele de competiție și care va fi produs într-o serie limitată de doar 500 unități.

Panigale V4 25° Anniversario 916 a fost lansată în prezența „regelui” Carl Fogarty, de patru ori campion mondial de Superbike în anii ’90 cu modele Ducati de competiție.

Cu ocazia cursei Campionatului Mondial SBK de la Laguna Seca, care a avut loc sâmbătă 13 și duminică 14 iulie, un alt tribut adus modelului 916 a fost adus de către echipa Aruba.it Racing – Ducati cu motocicletele piloților Alvaro Bautista și Chaz Davies caracterizate printr-o culoare specială, inspirată din cea a versiunii aniversare Panigale 25° Anniversario V4 916.

Foto: Ducati

Adaugati comentariu