Home Noutati moto Ducati 916 sărbătorește 25 ani cu ediția limitată Panigale V4
Noutati moto

Ducati 916 sărbătorește 25 ani cu ediția limitată Panigale V4

39


Ediția limitată se va numi Panigale V4 25th Anniversary 916 și va fi realizată în doar 500 de exemplare numerotate. Motocicleta a fost prezentată vineri, 12 iulie, cu ocazia rundei americane Superbike, programată în acest weekend pe circuitul Laguna Seca, în prezența campionului mondial de patru ori, Carl Fogarty.

În urmă cu 25 de ani de ani era lansat modelul sport 916 de la Ducati, o motocicletă destinată să revoluționeze designul modelelor sport și să facă noi entuziaști pentru producătorul moto italian. Ducati 916 este o motocicleta unică prin stil, eleganță, lejeritate și inovație tehnologică, pe scurt un portdrapel al industriei moto Made in Italy.

Pentru a sărbători această aniversare, Ducati a prezentat la Pebble Beach(California) pe data de 12 iulie orele 20 ediția aniversară Panigale V4 25° Anniversario 916. Modelul va fi caracterizat de un aspect exclusiv și orinal, de componente mecanice derivate de la modelele de competiție și care va fi produs într-o serie limitată de doar 500 unități.

Panigale V4 25° Anniversario 916 a fost lansată în prezența „regelui” Carl Fogarty, de patru ori campion mondial de Superbike în anii ’90 cu modele Ducati de competiție.

Cu ocazia cursei Campionatului Mondial SBK de la Laguna Seca, care a avut loc sâmbătă 13 și duminică 14 iulie, un alt tribut adus modelului 916 a fost adus de către echipa Aruba.it Racing – Ducati cu motocicletele piloților Alvaro Bautista și Chaz Davies caracterizate printr-o culoare specială, inspirată din cea a versiunii aniversare Panigale 25° Anniversario V4 916.

Foto: Ducati

Comentați?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

EchipamentNoutati motoPiata motoPrezentareRide testSaloane motoUtile

MOTO MUS – Grand Opening București

MOTO MUS  își deschide oficial porțile noului Showroom din București Evenimentul va debuta...

Comunitatea motoNoutati motoPrezentare

The Distinguished Gentleman’s Ride 2024

România, printre cele mai generoase țări implicate în strângerea de fonduri pentru...

Comunitatea motoMotociclete inediteNoutati motoPrezentareUtile

Distinguished Gentleman’s Ride, pe 19 mai la București

Evenimentul caritabil Distinguished Gentleman’s Ride va avea startul pe 19 mai, concomitent...

Noutati motoRide test

Test Honda NX500, Polivalentul

Noua motocicletă care înlocuiește în gama Honda popularul CB500X Cei care au...