Home Noutati moto Un Harley-Davidson Fat Boy din Lego va fi comercializat în curând
Noutati moto

Un Harley-Davidson Fat Boy din Lego va fi comercializat în curând

44


Construirea cu celebrele componente Lego a unui faimos model Fat Boy de la Harley Davidson în miniature va posibil mulțumită noului kit LEGO Creator Expert și care va fi disponibil în magazine începând cu data de 1 august 2019.

Grupul LEGO a prezentat cel mai recent model al său din seria Creator Expert, un Harley-Davidson Fat Boy care va fi disponibil în magazine începând cu 1 august 2019.

Replica Fat Boy

Dezvoltat în colaborare cu Harley-Davidson, este replica Fat Boy. Kitul este alcătuit din 1.023 de componente care vă permit să reconstruiți modelul american, identic cu cel original. Acesta dispune de roți lenticulare, rezervor de combustibil în formă de picătură, vitezometru integrat și țevi duble pentru evacuare.

Setul finit măsoară peste 20 cm înălțime, 18 cm lățime și 33 cm lungime și dispune de mai multe părți în mobile pentru a atrage toți fanii modelelor Harley-Davidson și nu numai. Este posibilă rotirea roții din spate pentru a vedea motorul Milwaukee-Eight cu pistoane în mișcare și țevile de evacuare duble. Fat Boy-ul Harley-Davidson din componente Lego vă permite să rotiți ghidonul, să mutați maneta schimbătorului de viteze și pârghiile de frână și să coborâți cricul de susținere pentru a facilita parcarea. Este finisată în culori autentice de culoare roșie închisă și neagră, cu logo-uri Harley-Davidson pe fiecare parte și care reflectă exact modelul Wicked Red 2019 Fat Boy.

Un model excelent pentru lansare

Constructorii Master Builder LEGO, pentru a sublinia importanța lansării, au construit un model la scară reală, completat cu piese acoperite cu argint, cu control Wi-F i, efecte de sunet și lumină care imită perfect sunetul adevăratului Harley-Davidson Fat Boy. Pentru construcția sa, au fost realizate un număr de 6.000 de elemente LEGO speciale. Creația a durat 865 de ore de lucru, este alcătuită din 69.569 de piese și va fi expusă în magazinele LEGO Store selectate și în timpul evenimentelor Harley-Davidson pentru fani mărcii americane.

Va fi comercializată din luna august

Produsul Fat Boy Lego Creator Expert se va vinde într-o primă fază doar pentru membrii VIP la un preț de 94,99 euro în magazinul LEGO Store, precum și la magazinul online shopLEGO.com începând cu 17 iulie 2019, iar pentru restul publicului începând cu 1 august 2019.

Foto: Lego

Comentați?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Romaniacs 2024 MotorXpert
Competitii motoNoutati moto

Mai sunt câteva zile până la startul Romaniacs 2024

La cea de-a 21-a ediție a competiției recunoscută drept cel mai dificil...

EchipamentNoutati motoPiata motoPrezentareRide testSaloane motoUtile

MOTO MUS – Grand Opening București

MOTO MUS  își deschide oficial porțile noului Showroom din București Evenimentul va debuta...

Comunitatea motoNoutati motoPrezentare

The Distinguished Gentleman’s Ride 2024

România, printre cele mai generoase țări implicate în strângerea de fonduri pentru...

Comunitatea motoMotociclete inediteNoutati motoPrezentareUtile

Distinguished Gentleman’s Ride, pe 19 mai la București

Evenimentul caritabil Distinguished Gentleman’s Ride va avea startul pe 19 mai, concomitent...