Home Noutati moto Un Harley-Davidson Fat Boy din Lego va fi comercializat în curând
Noutati moto

Un Harley-Davidson Fat Boy din Lego va fi comercializat în curând

13


Construirea cu celebrele componente Lego a unui faimos model Fat Boy de la Harley Davidson în miniature va posibil mulțumită noului kit LEGO Creator Expert și care va fi disponibil în magazine începând cu data de 1 august 2019.

Grupul LEGO a prezentat cel mai recent model al său din seria Creator Expert, un Harley-Davidson Fat Boy care va fi disponibil în magazine începând cu 1 august 2019.

Replica Fat Boy

Dezvoltat în colaborare cu Harley-Davidson, este replica Fat Boy. Kitul este alcătuit din 1.023 de componente care vă permit să reconstruiți modelul american, identic cu cel original. Acesta dispune de roți lenticulare, rezervor de combustibil în formă de picătură, vitezometru integrat și țevi duble pentru evacuare.

Setul finit măsoară peste 20 cm înălțime, 18 cm lățime și 33 cm lungime și dispune de mai multe părți în mobile pentru a atrage toți fanii modelelor Harley-Davidson și nu numai. Este posibilă rotirea roții din spate pentru a vedea motorul Milwaukee-Eight cu pistoane în mișcare și țevile de evacuare duble. Fat Boy-ul Harley-Davidson din componente Lego vă permite să rotiți ghidonul, să mutați maneta schimbătorului de viteze și pârghiile de frână și să coborâți cricul de susținere pentru a facilita parcarea. Este finisată în culori autentice de culoare roșie închisă și neagră, cu logo-uri Harley-Davidson pe fiecare parte și care reflectă exact modelul Wicked Red 2019 Fat Boy.

Un model excelent pentru lansare

Constructorii Master Builder LEGO, pentru a sublinia importanța lansării, au construit un model la scară reală, completat cu piese acoperite cu argint, cu control Wi-F i, efecte de sunet și lumină care imită perfect sunetul adevăratului Harley-Davidson Fat Boy. Pentru construcția sa, au fost realizate un număr de 6.000 de elemente LEGO speciale. Creația a durat 865 de ore de lucru, este alcătuită din 69.569 de piese și va fi expusă în magazinele LEGO Store selectate și în timpul evenimentelor Harley-Davidson pentru fani mărcii americane.

Va fi comercializată din luna august

Produsul Fat Boy Lego Creator Expert se va vinde într-o primă fază doar pentru membrii VIP la un preț de 94,99 euro în magazinul LEGO Store, precum și la magazinul online shopLEGO.com începând cu 17 iulie 2019, iar pentru restul publicului începând cu 1 august 2019.

Foto: Lego

Comentați?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Comunitatea motoNoutati motoSaloane moto

MotorFest la final – București 2024

Expoziția de motoare a fost organizată de revista MotorXpert, susținută de Groupama...

Noutati moto

MotorFest 2024, Inaugurarea

București Mall și-a deschis porțile pentru un eveniment moto de amploare, aducând...

Comunitatea motoNoutati moto

Suzuki, expozant la MotorFest 2024

București Mall găzduiește primul său eveniment moto de amploare, aducând împreună majoritatea...

Noutati moto

La Motorfest 2024 poți câștiga un Trackday!

București Mall se pregătește să găzduiască primul său eveniment moto de amploare,...