Home Noutati moto Două serii limitate Mv Agusta: Brutale 1000 Serie Oro și Superveloce 800 Serie Oro
Noutati moto

Două serii limitate Mv Agusta: Brutale 1000 Serie Oro și Superveloce 800 Serie Oro

0


La câteva zile după deschiderea comenzilor de pe platformele sociale ale companiei italiene, MV Agusta a înregistrat sold out-ul pentru seriile limitate de 300 unități de la Brutele 1000 Serie Oro și respectiv Superveloce 800 Serie Oro.

Primele livrări ale ediției Brutale sunt programate pentru luna noiembrie a acestui an, iar pentru ediția Superveloce, proprietarii norocoși vor trebui să aștepte până în martie 2020.

Protagoniste la standul MV Agusta de la Salonul Moto EICMA din noiembrie anul trecut, ambele motociclete au fost primite cu entuziasm de către pasionați și experți. După închierea salonului italian, au început să fie solicitate cereri numeroase și insistente pentru producția de serie. La câteva zile după anunțarea deciziei de a le produce într-o serie limitată de 300 exemplare pentru fiecare model și deschiderea pre-comenzilor, a fost epuizat întreg lotul limitat de exemplare anunțate pentru producție, luând prin surprindere conducerea companiei italiene.

Timur Sardarov, directorul executiv al MV Agusta, a declarat: „Suntem încântați de acest success și care ne ajută pe mai departe în decizia de a continua pe calea inovației continue, căutarea performanțelor și designului absolut, care ne-a distins dintotdeauna. 600 de entuziaști și-au demonstrat credința neclintită în marca MV Agusta și cu siguranță nu îi vom dezamăgi, făcându-i mândri că au optat pentru aceste modele unice și autentice”.

Foto: MV Agusta

Comentați?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Noutati moto

Noul Malaguti Madison 125

Sportiv, practic și… sportiv, noul Malaguti Madison 125 schimbă hainele față de...

Noutati moto

Aprilia SR GT 125 și 200, disponibile și în varianta MotoGP Replica

Aprilia a dezvelit o nouă variantă a scuterului său SR GT, disponibilă...

Noutati moto

Honda Motocompo s-a întors cu alt nume: Motocompacto

Honda oferea un motoscuter de cilindree mică numit Motocompo în urmă cu...

Noutati moto

Ducati Multistrada V4 S Grand Tour a debutat: iată ce aduce nou

Ducati a extins gama Multistrada cu un nou model, numit Multistrada V4...