Două serii limitate Mv Agusta: Brutale 1000 Serie Oro și Superveloce 800 Serie Oro

La câteva zile după deschiderea comenzilor de pe platformele sociale ale companiei italiene, MV Agusta a înregistrat sold out-ul pentru seriile limitate de 300 unități de la Brutele 1000 Serie Oro și respectiv Superveloce 800 Serie Oro.

Primele livrări ale ediției Brutale sunt programate pentru luna noiembrie a acestui an, iar pentru ediția Superveloce, proprietarii norocoși vor trebui să aștepte până în martie 2020.

Protagoniste la standul MV Agusta de la Salonul Moto EICMA din noiembrie anul trecut, ambele motociclete au fost primite cu entuziasm de către pasionați și experți. După închierea salonului italian, au început să fie solicitate cereri numeroase și insistente pentru producția de serie. La câteva zile după anunțarea deciziei de a le produce într-o serie limitată de 300 exemplare pentru fiecare model și deschiderea pre-comenzilor, a fost epuizat întreg lotul limitat de exemplare anunțate pentru producție, luând prin surprindere conducerea companiei italiene.

Timur Sardarov, directorul executiv al MV Agusta, a declarat: „Suntem încântați de acest success și care ne ajută pe mai departe în decizia de a continua pe calea inovației continue, căutarea performanțelor și designului absolut, care ne-a distins dintotdeauna. 600 de entuziaști și-au demonstrat credința neclintită în marca MV Agusta și cu siguranță nu îi vom dezamăgi, făcându-i mândri că au optat pentru aceste modele unice și autentice”.

Foto: MV Agusta

Adaugati comentariu